ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Σαρωτικές μετατάξεις στο Δημόσιο


ΠΟΔΑΡΙΚΟ στην καινούργια χρονιά με σαρωτικές μετατάξεις προσωπικού σε όλο το Δημόσιο θα κάνει η κυβέρνηση. Κατεπείγουσα εγκύκλιος, που «έφυγε» σήμερα από το υπουργείο Εσωτερικών προς όλους τους οργανισμούς, ζητεί σε χρόνο-ρεκόρ -μέχρι 10 Ιανουαρίου-....
 πλήρη καταγραφή προσωπικού, ειδικοτήτων και κλάδων όλων των υπαλλήλων, καθώς και των κενών θέσεων και του πλεονάζοντος προσωπικού. Μέσα σε ασφυκτικά χρονικά πλαίσια -περί το τέλος Ιανουαρίου- οι υπάλληλοι που θα θεωρηθούν πλεονάζοντες θα μετακινηθούν σε άλλες υπηρεσίες, αλλάζοντας ακόμα και ειδικότητα, αφού παρακολουθήσουν ταχύρρυθμα προγράμματα εκπαίδευσης.

Την ευθύνη συλλογής των στοιχείων θα έχουν οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων, ενώ ειδική επιτροπή «διαχείρισης μετατάξεων» συγκροτείται στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Στο μεταξύ, με «φύλλα πορείας» 4.500 υπάλληλοι, από 75 φορείς του Δημοσίου που καταργήθηκαν ή συγχωνεύτηκαν, επί ποινή απόλυσης πρέπει μέσα σε 15 ημέρες να παρουσιαστούν στις νέες τους υπηρεσίες.


http://www.enet.gr/
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.