ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Τελικά θα μας τρελάνουν οι …. καταγγέλλοντες;


Σε οικονομική εφημερίδα του γνωστού μεγαλοεργολάβου- πολυεπιχειρηματία του σαββατοκύριακου 31/7 – 01/08 υπάρχει ολοσέλιδο άρθρο, με το οποίο υμνεί την 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Aιγαίου και με ιδιαίτερο τρόπο το γνωστό μέλος του ΠΑΣΟΚ που ( μάλλον;) με …. αξιοκρατικά κριτήρια σήμερα είναι Υποδιοικητής της υπηρεσίας ( είναι βλέπετε κοτζάμ ….Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων) κ. Σωτήρη Ζώτο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν , κατόπιν ελέγχου που έκανε η διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας στα νοσοκομεία ευθύνης της, προκύπτουν «αμαρτωλές» συμβάσεις στον τομέα της καθαριότητας και της φύλαξης καθώς και κρούσματα διαφθοράς.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα και τα «αποκαλυπτικά» στοιχεία της έρευνας, υπό την εποπτεία πάντα του υποδιοικητή- μέλους και πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Σωτήρη Ζώτου, δείχνουν ότι στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ, ενώ η καθαριότητα το 2002 ανήρχετο σε 702.435,28 ευρώ, το 2009 ανήλθε σε 2.749.289,12 ευρώ. .

«Οι αυξήσεις αυτές είναι πέρα πάσης λογικής» κ.λ.π., αναφέρει το δημοσίευμα στρέφοντας εμφανώς τα πυρά κατά της προηγούμενης κυβέρνησης .

Όμως, το ωραίο είναι ότι τη προηγούμενη ακριβώς ημέρα (Παρασκευή 30/07), στην ίδια εφημερίδα ( σελ. Α13), δημοσιεύεται περίληψη ανοικτού διαγωνισμού του ιδίου νοσοκομείου (ΑΤΤΙΚΟΝ) και προϋπολογισμού , κρατηθείτε, …3.530.000 ευρώ , για την καθαριότητα για ένα χρόνο του νοσοκομείου.

Ήτοι 780. 000 ευρώ ακριβότερα από τη περυσινή σύμβαση της προηγούμενης κυβέρνησης που καταγγέλλει το δημοσίευμα και το γνωστό -προεδρικό- μέλος του ΠΑΣΟΚ και Υποδιοικητής της 2ης YΠΕ.

Με απλά λόγια 30% αύξηση σχεδόν μέσα σ` ένα έτος. Αυτό …. κατάφερε το ΠΑΣΟΚ! Τελικά θα μας τρελάνουν οι ….καταγγέλλοντες;


POB
politis-gr.com




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.