ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Την Ελλάδα δεν μπορεί να την κυβερνάνε οι κρατικοδίαιτοι καναλάρχες



Ο Αντώνης Σαμαράς βγήκε χθες και κατέθεσε στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ μια σειρά ενδιαφέρουσες προτάσεις για την έξοδο της χώρας απο το αδιέξοδο στο οποίο την οδήγησαν η Τρόϊκα και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Οι προτάεις αυτές συνοψίζονται στην Απαλλαγή απο το Μνημόνιο σε δυο χρόνια.

Όποια άποψη κι αν έχει κανείς με τις προτάσεις Σαμαρά, γεγονός είναι ένα: Καθήκον των Μέσων Ενημέρωσης είναι να ενημερώσουν τον λαό, όσο μπορούν πληρέστερα, για τις θέσεις και τις απόψεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως.

Τι είδαμε όμως χθες και σήμερα στα κανάλια; Μισή ώρα την κ. Έλσα Παπαδημητρίου να μας λέει οτι “είναι η …Νέα Δημοκρατία”, την στιγμή που όλοι γνωρίζουν πως μοναδικό της προσόν αποτελούν οι στενές σχέσεις της με την Οικογένεια Μητσοτάκη.

Και για να μην μένει καμία αμφιβολία στους νοήμονες ακροατές οτι, όπως στο παρελθον δεν τον πήγαν ποτέ τον Σαμαρά έτσι και τώρα δεν τον πάνε με τίποτα, τα κανάλια της διαπλοκής μας σέρβιραν για επιδόρπιο και τον κ. Καρατζαφέρη που στηρίζει τον κ. Μαντούβαλο για να δημιουργήσει ακόμα ένα πρόβλημα στη ΝΔ – έτσι νομίζουν τουλάχιστον. Τον ίδιο κ. Μαντούβαλο πουν πριν από λίγα χρόνια τα ίδια κανάλια κατακεραύνωναν για την εμπλοκή του σε παραδικαστικά κυκλώματα.

Η ίδια εικόνα φυσικά και στις έντυπες εκδόσεις των καναλιών, τις αθηναϊκές εφημερίδες, μεγάλης κυκλοφορίας, κάποτε. Δέκα λέξεις για το πρόγραμμα Σαμαρά και εκατοντάδες για την Ντόρα, για την Έλσα, τον Γιαννόπουλο και τον Κοντογιάννη.

Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Σαμαράς με την Έλσα – αν και οι εκτιμήσεις λένε οτι την βγάζει δεν την βγάζει την επόμενη εβδομάδα στη ΝΔ η κολητή της Ντόρας. Ούτε μας ενδιαφέρει η τύχη των ελάχιστων άλλων οπαδών της Ντόρας που απέμειναν στη ΝΔ – ούτως ή άλλως η μοίρα τους είναι προδιαγεγραμμένη.

Το θέμα είναι ότι οι κρατικοδίαιτοι καναλάρχες και εκδότες – υπηρέτες των ξένω επικυρίαχων θα κρατάνε τον Γώργο στην εξουσία όσο θα τους είναι χρήσιμος. Όσο δηλαδή θα ξηλώνει με συνέπεια το κοινωνικό κράτος και θα διαλύει την Ελλάδα. Πράγμα που γνωρίζει φυσικά και ο ίδιος, εξ ού και το αγέρωχο ύφος με την αδιαλλαξία του.

Το θέμα είναι τι κάνει ο Σαμαράς; Το μόνο που μπορεί να κάνει. Να πάει στον λαό. Να οργώσει πάλι την χώρα στις επερχόμενες εκλογές εξηγώντας τις θέσεις του.

Και θυμίζουμε αυτό που έχουμε γράψει δεκάδες φορές. Όταν ο Ομπάμα, έπεσε πάνω στον πανίσχυρο μηχανισμό Μπίλ-Χίλλαρυ, φαίνονταν χαμένος από χέρι! Έτσι κατέφυγε στο μόνο μέσο που ήταν διαθέσιμο: το διαδίκτυο! Κάποια στιγμή έφτασε στο σημείο να επικοινωνεί ο ίδιος με 22 εκατομμύρια άτομα!!! Τα υπόλοιπα τα ξέρετε!


antinews






Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.