ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

«'Εχουμε μια αντισυνταγματική και παράνομη κυβέρνηση» !!!


«Έχουμε την πιο αντισυνταγματική και παράνομη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ. Το μεγαλύτερο έγκλημά της είναι το ‘δεν γίνεται αλλιώς’», εκτιμά η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη.

Μιλώντας στο «Κανάλι 1», η κ. Κανέλλη, με το γνωστό καυστικό της ύφος, άνοιξε πυρ κατά του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά κατά του Γιώργου Παπανδρέου: «Ο Παπανδρέου είπε ότι δεν θα γνωρίζουμε την Ελλάδα. Δε ρώτησε όμως αν θέλουμε να τη βλέπουμε όπως θα την κάνει», ανέφερε, ενώ από τα φαρμακερά της βέλη……

δεν ξέφυγε ούτε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης: «Ο Πάγκαλος ήταν μη έγκυρος όταν έλεγε ότι το ΚΚΕ έχει το Γερμανό και είναι μη έγκυρος επειδή δεν παραιτήθηκε όπως είχε δηλώσει ότι θα κάνει αν αποδειχτεί το αντίθετο. Ενδεχομένως έχει ως ένα βαθμό προσωπικό απωθημένο, καθώς έχει υπάρξει στα νιάτα του σοβαρός εγκέφαλος, αναγνωρισμένος από την Αριστερά κι έχει περάσει κι από μία Κεντρική Επιτροπή», τόνισε.

Η βουλευτής του ΚΚΕ «τα έβαλε» και με τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ: «Όταν γινόντουσαν συμφωνίες με τη ΔΕΗ, οι συνδικαλιστές πήγαιναν με το γκουβέρνο. Αντέδρασαν τώρα που στράφηκε ενάντια στην τσέπη τους».

Τέλος, σχολίασε και τις προτροπές της τρόικας προς την ελληνική κυβέρνηση: « Έρχονται κάτι τυπάκια της τρόικας και λένε «κόψτε από δω, κόψτε από κει». Το ρημάδι το 1,1 εκατ. την ημέρα που πληρώνω για να κάνω το «μπάτσο» στη Σομαλία γιατί δε μου λένε να το κόψω;», διερωτήθηκε.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ



Share


Πηγή

3 σχόλια:

  1. Ας μας εξηγήσει η Κα Κανέλη την οποία σέβομαι απεριόριστα και οι θέσεις της και τοποθετήσεις της με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο χωρίς να έχω κομουνιστικές καταβολές για ποιο λόγο δεν αναλαμβάνει τα ινία του ΚΚΕ για να απογειωθεί το κόμμα και να συσπειρωθεί ο λαός γύρω της..Εμένα μου μοιάζει πολύ στημένο το παιχνίδι.Βλέπεις μια Παπαρήγα γλυκανάλατη χωρίς πυγμή και στόμφο να μιλάει στον κόσμο λες και βρισκόμαστε ακόμη στο 1920, με εκφράσεις που πρέπει να έχεις κάνει διατριβή στον κομουνισμό για να παρακολουθήσεις το νόημα και από την άλλη μεριά μια Κανέλη που κάθε φορά που την βλέπω με ξεσηκώνει και θέλω να κατέβω στο δρόμο να διεκδικήσω...Μοιάζει σαν να μη θέλει το ΚΚΕ να αυξήσει την δύναμή του,σαν να φοβάται ένα τέτοιο ενδεχόμενο.Πρέπει να καταλάβετε ότι είστε οξύμωρο τα δυο σας εκεί μέσα Κα Κανέλη.Μας μπερδεύετε με την στάση σας..Στο υποσυνείδητό μου έχετε καταγραφεί ως Αρχηγός του κόμματος και μόλις ξυπνάω βλέπω την Παπαρήγα...Ψυχρός κλονισμός, για να χρησιμοποιήσω και μια έκφραση προερχόμενη από βόρεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΙΑΝΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΥΡΩ- ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΡΑ ΣΑΣ??? ΕΡΩΤΩ ..ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι βρέ παιδί μου και μένα πολύ με ξεσηκώνει αυτή η γυναίκα. Πιστεύω ότι έχει την στόφα της πολιτικού που θα συσπείρωνε κόσμο δίπλα της. Εχει επιχειρήματα, δυναμισμό και πάθος. Μακάρι να αναλάμβανε το ΚΚΕ και θα την ψήφιζα μετά χαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.