ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Η αγορά καταρρέει κι ο Γιώργος κουρεύεται...

 
Αρκεί μια ματιά σε κάθε γειτονιά για να διαπιστώσει κανείς ότι τα λουκέτα είναι καθημερινό φαινόμενο.
Αρκεί να συζητήσει κανείς με οποιονδήποτε επιχειρηματία για να αντιληφθεί
Αρκεί να αναλογιστεί κανείς τι αγορές έκανε και ποιου ύψους τους τελευταίους μήνες για να συνειδητοποιείσει τη θλιβερή και σκληρή πραγματικότητα.

Απέναντι σ΄αυτή την κατάσταση που οδηγεί ταχύτητα σε έκρηξη της ανεργίας και καθίζηση των εσόδων του κράτους ο απίστευτος υπάλληλος του ΔΝΤ που εκτελεί χρέη πρωθυπουργού...

στην κυριολεξία κουρεύεται.

Ανίκανος να αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση εγκληματεί με την απαξία του αλλά και με τη διαρροή φημών για την επιβολή ακόμα πιο σκληρών μέτρων στο άμεσο μέλλον.
Με συμπαραστάτες τα ΜΜΕ που του κάνουν πλάτες αλλά και ένα μεγάλο ακόμα μέρος του Ελληνικού λαού που έχει βολευτεί ή προσδοκά να βολευτεί από τα πράσινα αρπακτικά βυθίζουν τη χώρα κάθε μέρα και περισσότερο στην οικονομική καταστροφή.

Το κακό για όλους αυτούς που ακόμα υποστηρίζουν την κυβέρνηση των υπαλλήλων του ΔΝΤ είναι ότι δεν έχουν καταλάβει ότι αύριο μεθαύριο θα κινδυνεύσει να κλείσει και το δικό τους σπίτι.
Δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί οι αφελής υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ ότι το νέο ασφαλιστικό που προβλέπει συντάξεις μετά θάνατον αφορά και τους ίδιους.
Οι κοντόφθαλμοι υποστηρικτές της κυβέρνησης των αρπακτικών αδυνατούν να αποδεχθούν τη σκληρή πραγματικότητα που ζουν και το βιασμό που υφίστανται από τα σαΐνια του Γιώργου, στρουθοκαμιλίζοντας.

Η κατάρρευση της αγοράς όμως δεν έχει χρώμα.
Η εγκληματική πολιτική του Γιώργου δεν κάνει διακρίσεις.
Η μόνη διάκριση που κάνει είναι να αφήνει στο απυρόβλητο τους γνωστούς άγνωστους φίλους που προκάλεσαν αυτό το κατάντημα της χώρας.

Η ώρα όμως που θα έρθει και γι΄αυτούς ο λογαριασμός πλησιάζει και το τίμημα θα είναι πολύ ακριβό 

ότι η μείωση στο τζίρο των επιχειρήσεων είναι από 40% και πάνω.

Πηγή




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.