Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

Αυτή είναι η νέα γενιά;;;;;τα σχόλια δικά σας...

 

Παραθέτουμε ένα άρθρο αυτούσιο από το site www.imerisia.gr

Ενας 13χρονος κολυμβητής χάρισε το μετάλλιό του στον Αντώνη Σαμαρά

Ενας 13χρονος έκλεψε την παράσταση κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού το απόγευμα της Τετάρτης, στο Μέγαρο Μουσικής, όπου μίλησε στο συνέδριο του ΣΕΤΕ.

Πρόκειται για τον Γιώργο Ζαχόπουλο, αθλητή της κολύμβησης, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να δει από κοντά τον κ.Σαμαρά και να του χαρίσει ένα χρυσό μετάλλιο που κέρδισε πρόσφατα σε αγώνες.
Ο κ.Σαμαράς, αφού έδωσε συγχαρητήρια στο νεαρό, αναγνωρίζοντας την επιτυχία του, αρνήθηκε αρχικά να πάρει το μετάλλιο, λέγοντάς του ότι είναι το πρώτο που κερδίζει και θα πρέπει να το κρατήσει.

Ωστόσο ο μικρός επέμεινε, ενώ και ο πατέρας του, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, τον παρότρυνε να πάρει το μετάλλιο, καθώς είπε ότι ο γιος του θα κερδίσει κι άλλα.

Τελικά ο πρωθυπουργός πήρε το δώρο του 13χρονου και τον χαιρέτισε, ευχόμενος πάντα να έχει τέτοιες επιτυχίες στη ζωή του. «Σας ευχαριστώ για αυτό που κάνατε για εμάς» φέρεται ότι του είπε ο κολυμβητής.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο κ.Σαμαράς συναντούσε το αγόρι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν ξαναμιλήσει πριν από λίγο καιρό, όταν κατά τύχη συναντήθηκαν σε ταβέρνα όπου έτρωγε ο κ.Σαμαράς με τη σύζυγό του. Ο μικρός είχε πλησιάσει τον πρωθυπουργό και του είχε εκθέσει το πρόβλημα θέρμανσης της πισίνας στο Ζάππειο Κολυμβητήριο, το χειμώνα, λόγω έλλειψης πετρελαίου. Το πρόβλημα τελικώς λύθηκε με παρεμβάσεις του κ.Σαμαρά.

ΠΗΓΗ

Το δικό μας σχόλιο...

Ο μικρός μπήκε στη νοοτροπία του ρουσφετιού από νωρίς προφανώς χωρίς να τον απασχολούν (οι του γονείς του) άλλα ζητήματα που εξαθλίωσαν τη χώρα μας......θα έπρεπε να μάθουμε τι δουλειά κάνουν οι γονείς του παιδιού....

«Σας ευχαριστώ για αυτό που κάνατε για εμάς» εννοώντας το πρόβλημα θέρμανσης της πισίνας στο Ζάππειο Κολυμβητήριο, το χειμώνα, λόγω έλλειψης πετρελαίου που τελικώς λύθηκε με παρεμβάσεις του κ.Σαμαρά.

και η ερώτηση μας...

Εάν ο κ.Σαμαράς έκαιγε κυρολεκτικά τη χώρα ως νέος Νέρων αλλά σας έφερνε και μπουρνουζάκια στο κολυμβητήριο τι θα του δίνατε πατέρας και γιος;

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους...και στους προσκυνημένους των προσκυνημένων!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.