Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

ΑΓΡΙΑ ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ - ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ!


Στη φυλακή θα έπρεπε να είναι τα μισά μέλη της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη ο οποίος με τη δήλωση αυτή, δίνει συνέχεια στην άγρια κόντρα του με τα μέλη του κόμματος...

Από την πλευρα τους, οι χρυσαυγίτες επιτέθηκαν με βαρείς χαρακτηρισμούς στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, με αφορμή την πρόθεσή του να πραγματοποιούνται κοινές περιπολίες στη Βόρεια Ελλάδα Ελλήνων και βουλγάρων αστυνομικών.

Σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή προειδοποίησε τον κ. Μπουτάρη ότι, εάν δεν ανακαλέσει την απόφασή του, τότε «θα σηκωθούν σφαγιασθέντες Βουλγάρων από τα μνήματα και θα τον πάρουν στο κυνήγι». Ο κ. Μπουτάρης ανταπάντησε πως η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστικό κόμμα που πρέπει κάποια στιγμή να κηρυχθεί παράνομο.

Χθες ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τάχθηκε κατά της επανασύστασης του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, λέγοντας ότι λειτουργούσε για εξυπηρέτηση πελατειακών σχέσεων και για να δημιουργεί εθνικιστικά αισθήματα.

makeleio.gr

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. θα ήθελα να ήξερα ποιοι ήταν οι μαλάκες που τον ψήφισαν! έχουμε γίνει ρόμπα όλοι οι Θεσσαλονικείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ Η ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΥΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ.ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΑΤΟΜΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΑΛΚΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.