ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ!!!


Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΑΚΡΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ.....
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ  ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΥΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ''ΘΕΤΙΚΟ'' ΚΑΙ ''ΣΩΤΗΡΙΟ'' ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ..., ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ  ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΠΕ:

ΜΗ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ. ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ!!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ, ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ.....

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΓΕΩΝΑ

9 σχόλια:

  1. ρε δεν φτανουν οι μαλακιες των 300, οι μαλακιες των ΜΜΜ τωρα και εσεις ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ. ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΗ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.... ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο εις πραγματικός μαλάκας θα ηδύνατο να ομιλήσει τοιουτοτρόπως ως ο ανωτέρω ανώνυμος! Μετ' αγάπης θα τον συμβουλεύαμε να μεταχειριστεί έσοπτρο(καθρέπτη), προκειμένου να ιδεί πιός είναι ο αληθινός μαλάκας που απέστειλε εις την βουλήν τους 300 να τον εκπροσωπούν!! Και να προσέχει πως μιλά μην τον πάρει και τον σηκώσει το βλάκα!!

    Άνσελμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. epithesh O Έλληνας einai leventis oxi malakas poulimeno tomari skato masonos na lei psemata
    theloun na mas poulisoun opos poulisane thn mana
    tous edw omos den tha ginei fotia kai tsekouri stous proskinimenous.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ Η ΕΝΟΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΕΝΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΕΙΑ
    ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ Η ΔΙΕΦΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΣΤΥΛΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΟ ΠΕΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΡΑΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΤΟ ΚΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ακούγαμε όλες τις φήμες που κυκλοφορούν θα έπρεπε να τρελαθούμε και να μας περάσουν ζουρλομανδύες. Σιγά μηυν μας επιβουλεύονται όλα τα έθνη της γης, εμάς, τους κακομοίρηδες πολίτες μεσαιωνικής χώρας. Να μας κάνουν τι, μωρέ; Να πάρουν τον πλούτο μας, τους φωτισμένους πολιτικούς μας; τις τσιμεντένιες πόλεις μας; Φτάνουν πια οι συνωμοσιολογίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλά βρίζει ο άλλος! το μηνυμα είναι παντελώς ψεύτικο!
    έχω αξιόπιστη πηγή.
    θα πω μόνο ελάχιστα. το στοιχειώδες που θα έλεγε ενα αληθινο μηνυμα θα ήταν άλλου είδους προετοιμασία. ακου τρόφιμα! εσύ ρε ασεμνε τι λες στον άνθρωπο!!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί φίλοι, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα θέματα που αναρτούμε. Μια μονάδα είναι υποχρεωμένη να έχει τρόφιμα για μεγάλα χρονικά διαστήματα πάντα, ακόμα και αν τώρα έχουν μια μεγαλύτερη ποσότητα τροφίμων είναι απόλυτα λογικό αφού η κρίση είναι παγκόσμια. Προσοχή στις ειδήσεις παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΜΦΩΝΟΙ. ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ''ΕΠΕΙΓΟΝ''.... ΑΦΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.