Παρουσιάζεται μία σπάνια ευκαιρία να πάρετε πίσω την ήπειρό σας».
Σε άλλη ανάρτησή του αναφέρει:
«Οι μεγαλύτεροι διπλωμάτες της ΕΕ βρίσκονται σε πανικό. Επιλύστε τα προβλήματα που δημιουργεί η ΕΕ:
Ανεξέλεγκτη μετανάστευση, αυξανόμενη εγκληματικότητα, αποβιομηχάνιση, τιμωρία των τιμών της ενέργειας, επιτάχυνση της οικονομικής παρακμής και πανταχού παρούσα λογοκρισία. Η Ευρώπη αξίζει κάτι καλύτερο.
Κάντε την Ευρώπη Ξανά Μεγάλη!».
Πρόκειται για επανάληψη του συνθήματος «MEGA» (Make Europe Great Again) το οποίο ειπώθηκε πρόσφατα από τον Έλον Μασκ.
Σημειώνεται ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε πρόστιμο 120 εκατ. ευρώ στο X την Πέμπτη για παραβίαση των κανόνων της ΕΕ βάσει του Νόμου περί Ψηφιακών Υπηρεσιών (DSA), ο οποίος υποτίθεται ότι στοχεύει στον περιορισμό της εξάπλωσης παράνομου περιεχομένου.
Οι παραβιάσεις-κατά την Επιτροπή-περιελάμβαναν έλλειψη διαφάνειας σχετικά με τη βιβλιοθήκη διαφημίσεων του X και την απόφαση της εταιρείας να αλλάξει το μπλε σημάδι επιβεβαίωσης του εμπορικού σήματος από μέσο επαλήθευσης σε «παραπλανητική» επί πληρωμή λειτουργία.
Υπενθυμίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχασε την πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου της για την αγορά και παρακολούθηση διαφημίσεων στο X, αφότου επέβαλε το πρόστιμο.
«Ο διαφημιστικός σας λογαριασμός τερματίστηκε», έγραψε στην πλατφόρμα ο επικεφαλής προϊόντων του X, Νικίτα Μπίερ, νωρίς την Κυριακή.
Ο Μπίερ κατηγόρησε την Κομισιόν ότι προσπάθησε να ενισχύσει τη δική της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το πρόστιμο στο X, προσπαθώντας «να εκμεταλλευτεί κενό ασφαλείας μας — να δημοσιεύσει έναν σύνδεσμο που εξαπατά τους χρήστες κάνοντάς τους να νομίζουν ότι είναι βίντεο και να αυξήσει τεχνητά την εμβέλειά του».
Ο Έλον Μασκ με αναρτήσεις του στο X επιτέθηκε με σφοδρότητα στην ΕΕ.
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – κυριαρχία του λαού – αλλά μάλλον ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ – κυριαρχία του μη εκλεγμένου γραφειοκράτη!», αναφέρει σε ένα μήνυμά του ο ιδιοκτήτης του X, της Tesla και του Space X.
Αναδημοσιεύει επίσης το μήνυμα ενός άλλου χρήστη, ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση αρχίζει να αποτελεί υπαρξιακή απειλή για την ευρωπαϊκή ελευθερία και κυριαρχία».
«Τόσο πολλοί πολιτικοί στην Ευρώπη είναι προδότες του ίδιου του λαού τους», δηλώνει μάλιστα ο Μασκ.
Είναι σαφές ότι η ΕΕ ενοχλείται από την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης που διακατέχει το Χ και δεν μπορεί να ελέγξει τις πληροφορίες.
Άλλωστε είναι γνωστό πως η πλειοψηφία πλέον επιλέγει την ενημέρωσή του από το Χ παρά από τα παραδοσιακά ΜΜΕ.
Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2025
Μόσχα υπέρ Ε.Μασκ και κατά ΕΕ: «Είναι ώρα για τους ευρωπαϊκούς λαούς να πάρουν πίσω την ήπειρό τους»
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.