ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Τα πιο τρελά δώρα για τους φετινούς υποψήφιους των Όσκαρ!!!


Αξίας 200.000 δολαρίων...Σίγουρα το πιο σημαντικό για έναν υποψήφιο στα Όσκαρ είναι να φύγει με το χρυσό αγαλματίδιο, ωστόσο κι οι υπόλοιποι μάλλον δεν θα… κλάψουν αν το χάσουν καθώς θα φύγουν εκείνη τη βραδιά με μια δωροσακούλα 200.000 δολαρίων!

Τα δώρα που προσφέρει εταιρεία του Λος Άντζελες θα λάβουν οι υποψήφιοι για Όσκαρ ερμηνειών (Α και Β ρόλων) και σκηνοθεσίας και ανάμεσά τους θα βρουν μια πολυ περίεργη ανόρθωση στήθους που θυμίζει τον Κόμη Δράκουλα, ερωτικά βοηθήματα, καθώς και ένας δεκαπενθήμερος περίπατος στην Ιαπωνία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίστοιχη αξία της περσινής «δωροσακούλας» ήταν «μόλις» 125.000 δολάρια.
Το πιο ακριβό δώρο στο πακέτο του 2016 είναι ένα ταξίδι δέκα ημερών στο Ισραήλ (αξίας 55.000 δολαρίων), ενώ 45.000 δολάρια κοστίζει ένας... περίπατος 15 ημερών στην Ιαπωνία.
Οι υποψήφιοι, νικητές και ηττημένοι, θα μπορούν επίσης να νοικιάζουν αυτοκίνητα Audi όσες φορές θέλουν μέσα στο έτος (δώρο αξίας 45.000 δολαρίων), ενώ θα μπορούν να αποκτήσουν μία συγκεκριμένη κρέμα δέρματος σε ποσότητα που θα τους φτάσει για όλη τους τη ζωή.
Οι γυναίκες υποψήφιες θα λάβουν επίσης έναν «μηχάνημα διέγερσης», αξίας 250 δολαρίων, που σύμφωνα με την περιγραφή προσφέρει «απαλό ρούφηγμα και διέγερση».
Επίσης, προσφέρεται μία α λα... βαμπίρ «ανόρθωση στήθους», μία επέμβαση αξίας 1.900 δολαρίων που χρησιμοποιεί το αίμα του ασθενούς για να επιτύχει «πιο στρογγυλό ντεκολτέ χωρίς εμφυτεύματα.
Προφανώς αυτό δεν είναι κάτι που θα εντυπωσίαζε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, αλλά μπορεί να τον ενδιαφέρει το αξίας 249.99 ηλεκτρονικό τσιγάρο που περιέχει η δωροσακούλα, καθώς ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην τελετή απονομής των βραβείων της Ένωσης Ηθοποιών (SAG) να καπνίζει το ηλεκτρονικό του τσιγάρο.
Η υπόλοιπη λίστα γεμίζει με διανυκτερεύσεις σε ακριβά ξενοδοχεία πέντε αστέρων, θεραπείες spa, μαθήματα με personal trainers και περιποιήσεις σε κλινικές, αλλά και πολλά gourmet προϊόντα όπως σοκολάτες και σπάνιες ετικέτες κρασιών.  Μέσα σε αυτά και το χαρτί υγείας Joseph's Toiletries το οποίο έχει ευεργετικές ιδιότητες και είναι υποαλλεργικό, κατάλληλο για όλα τα ευαίσθητα σημεία αλλά κοστίζει 390 δολάριο το κάθε πακέτο!
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι η ίδια η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών δεν εγκρίνει τα εν λόγω πακέτα και έχει μάλιστα προτείνει την κατάργησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.