ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Αυτοί είναι οι 21 εξυπνότεροι άνθρωποι στον κόσμο!!!


Αν κάποιος σας έλεγε ότι θα σας παρουσιάσει μια λίστα με τους πιο έξυπνους ανθρώπους του κόσμου τότε σίγουρα θα περιμένατε ότι θα διαβάζατε μόνο για γιατρούς, επιστήμονες και δικηγόρους.Όμως στη λίστα με τους 21 πιο έξυπνους ανθρώπους στο κόσμο κάποιος μπορεί να συναντήσει και αρθρογράφο περιοδικού, αστέρες του κινηματογράφου αλλά και άλλους που εργάζονται αθόρυβα σε κάποια αίθουσα διδασκαλίας.Δείτε τους πιο έξυπνους ανθρώπους στο κόσμο μέχρι αυτή τη στιγμή, τόσο με βάση το IQ τους όσο και με την προσφορά τους στους τομείς εργασίας τους...

Ο Τσόμσκι είναι, πασίγνωστος γλωσσολόγος, φιλόσοφος και πολιτικός σχολιαστής. Ο Τσόμσκι θεωρείται ως "ο πατέρας της μοντέρνας γλωσσολογίας" και είναι ομότιμος καθηγητής στο τεχνολογικό ινστιτούτο της Μασαχουσέτης. Το IQ του παραμένει άγνωστο.
Ενώ το όνομά του είναι, ίσως από τα πιο γνωστά της συγκεκριμένης λίστας, το IQ του Stephen Hawking είναι 160 και είναι χαμηλότερο από τους άλλους έξυπνους τύπους που ακολουθούν. Παρόλα αυτά η επίδρασή του στον κύκλο των θεωρητικών φυσικών και κοσμολόγων είναι τεράστια.
Η Manahel Thabet είναι οικονομολόγος και επιστήμονας στην Υεμένη. Έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις, ενώ και το ανθρωπιστικό της έργο μέσω των Ηνωμένων Εθνών είναι αρκετά σημαντικό. Η Manahel Thabet μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει IQ 168.
Η Polgár από την Ουγγαρία, θεωρείται από τις σπουδαιότερες παίκτριες σκάκι. Η ίδια έχει δηλώσει πως έχει IQ 170.
Η ιστορία της ζωής του Sununu, του οποίου το IQ φημολογείται πως είναι 180, εντυπωσιάζει. Γεννήθηκε στη Κούβα το 1939, και αργότερα πήγε στις ΗΠΑ και αποφοίτησε από το MIT . Μάλιστα εκεί πήρε 3 διαφορετικά πτυχία. Εκτός από το τέλειο βαθμό που πέτυχε στις αμερικανικές εξετάσεις SAT , είχε μία εντυπωσιακή πολιτική καριέρα ως αντιπρόσωπος της πολιτείας New Hampshire, ως υπεύθυνος προσωπικού του Λευκού Οίκου υπό τον George H. W. Bush και ως κυβερνήτης της New Hampshire από το 1983 έως το 1989.
Ο Carlsen είναι ο πιο νέος στη λίστα. Ο 24χρονος Νορβηγός παίκτης του σκάκι είναι κυρίαρχος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκακιού και δικαίως θεωρείται ο καλύτερος παίχτης όλων των εποχών. Το IQ του είναι άγνωστο.
Μπενιαμίν Νετανιάχου
Είναι ιδιαίτερα σπάνιο, ένας αρχηγός κράτους να είναι τόσο έξυπνος. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ έχει δείκτη IQ 180.
Ο Pinker είναι ένας Αμερικάνο- Καναδός ψυχολόγος  που διδάσκει στο πανεπιστήμιο του Harvard. Θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς διανοούμενους.
Ο James Woods είναι Αμερικανός ηθοποιός και ο δείκτης του IQ εκτιμάται γύρω στο 180. Έχει πρωταγωνιστήσει και έχει "δώσει" τη φωνή για πολλές γνωστές ταινίες.
Ο Philip Emeagwali είναι νιγηριανός μηχανικός και επιστήμονας του οποίου το IQ εκτιμάται στο 190.
Παρόλο που το IQ της είναι άγνωστο, η Ρουθ Λόρενς ήταν ένα ταλαντούχο παιδί που αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στην ηλικία των 13 ετών. Είναι καθηγητής μαθηματικών στο Ινστιτούτο Μαθηματικών Αϊνστάιν  στην Ιερουσαλήμ.
Ο Kripke είναι επίτιμος καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Princeton στο πεδίο τη φιλοσοφίας. Θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στους  κύκλους της φιλοσοφίας.
Ο Γκασπάροφ είναι ο πάλαι ποτέ παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκάκι. Επιπλέον είναι πολιτικός ακτιβιστής και πολέμιος της πολιτικής του Πούτιν. Από πολλούς θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Ο δείκτης ευφυίας του αγγίζει το 190.
Ο Rosner είναι λαμπρός τηλεοπτικός συγγραφέας με δείκτη IQ γύρω στο 190-192 ενώ η επαγγελματική του πορεία ήταν ιδιαίτερη. Κατά τα λεγόμενα πέρασε 10 χρόνια στο λύκειο και ξεκίνησε να ασχολείται με το γυμνό μόντελινγκ  και άλλες δουλειές προτού γίνει τηλεοπτικός συγγραφέας και παραγωγός.  Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κατήγγειλε το τηλεπαιχνίδι "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;", έπειτα από μία λάθος απάντηση που έδωσε.
Ο μοναδικός Έλληνας στη λίστα είναι ο γιατρός Ευάγγελος Κατσιούλης, του οποίου ο δείκτης νοημοσύνης κυμαίνεται μεταξύ 198 και 205. Είναι ο ιδρυτής του World Intelligence Network, ενός οργανισμού για κοινωνίες με υψηλό δείκτη νοημοσύνης.
Neil deGrasse Tyson
Ενώ το IQ του είναι άγνωστο, αυτός ο χαρισματικός αστροφυσικός και κοσμολόγος είναι ένας από τους πιο ευφυείς ανθρώπους στον πλανήτη.
O Kim Ung -yong είναι Κορεάτης πολιτικός μηχανικός. Ο Kim κατείχε το ρεκόρ Γκίνες στην ηλικία των 4 ετών, καθώς ο δείκτης του IQ ήταν περίπου 210.
Ο Christopher Hirata  είναι ένα παιδί θαύμα με δείκτη νοημοσύνης 225. Ο Hirata δούλεψε ως φυσικός για την NASA και αργότερα ως καθηγητής φυσικής και αστρονομίας.
Το IQ της Marilyn υπολογίζεται στο 228. Είναι γνωστή για την στήλη της "Ask Marilyn" στο περιοδικό Parade. Ο σύζυγός της είναι ο Dr. Robert Jarvik , ο οποίος έκανε την πρώτη επιτυχημένη μεταμόσχευση τεχνητής καρδιάς.
Ο Terence Tao  είναι Κινεζο- Αμερικάνος μαθηματικός, ο οποίος έχει δείκτη νοημοσύνης (IQ) μεγαλύτερο από 230. Ο Tao σε ηλικία μόλις 9 ετών είχε πετύχει σκορ 760  σε ένα τεστ μαθηματικών για το SAT. Επίσης και τα δύο αδέρφια του είναι εξίσου χαρισματικά.
1. Christopher Langan
Θεωρείται από πολλούς ως ο πιο έξυπνος άνθρωπος του κόσμου αυτή τη στιγμή. Ο Langan είναι αυτοδίδακτος, ενώ είχε δύσκολη ανατροφή στην Μοντάνα και "φούσκωσε" για να παλεύει με ταύρους όπως ο θετός του πατέρας. Ο δείκτης νοημοσύνης του είναι 195-210.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.