Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

Ιδιοκτήτης Panamera μηνύει την Porsche!!!!!!!!

Το ποσό του 1,32 εκατομμυρίων ευρώ, διεκδικεί από την Porsche ένα ζευγάρι Ρώσων, ισχυριζόμενοι πως το πολυτελές αυτοκίνητό τους, έπιασε φωτιά ενώ ήταν παρκαρισμένο στο γκαράζ του σπιτιού τους.
 

Όπως κατήγγειλαν οι Roman και Svetlana Martynenko, είχαν παρκάρει την Panamera στο κλειστό γκαράζ και βρίσκονταν σπίτι. Κάποια στιγμή, μύρισαν καπνό και έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει. Μόλις εισήλθαν στο χώρο που ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο, φλόγες άρχισαν να ξεπηδούν από το χώρο του κινητήρα. 


Ο άντρας προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά, αλλά σε ελάχιστα λεπτά αυτή εξαπλώθηκε και έτρεξαν να σωθούν. Η Πυροσβεστική το μόνο που κατάφερε ήταν να περιορίσει τις ζημιές στο σπίτι, καθώς για την Panamera ήταν ήδη αργά.  
  Αποτέλεσμα εικόνας για Ιδιοκτήτης Panamera μηνύει την Porsche
Ο κύριος Martunenko, είναι πελάτης της Porsche και επικοινώνησε άμεσα μαζί τους για να τους πει τι συνέβη. Η εταιρεία τον αγνόησε όμως, λέγοντας πως δεν υπάρχει καταγγελία για παρόμοια περίπτωση, ενώ δεν έγινε καμία έρευνα από τους δικούς της εμπειρογνώμονες.
Σύμφωνα με τον ερευνητή που προσέλαβε το ζευγάρι, η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στο χώρο του κινητήρα. Ο κύριος και η κυρία Martunenko, έκαναν μήνυση στην Porsche ζητώντας το ποσό του 1,32 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.