ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ένα «τσαφ» χρειάζεται για να γίνει πεδίο μάχης η Αθήνα..

 

Όσο και εάν η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει για την αποδοτικότητα της στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας, η πραγματικότητα την διαψεύδει.

Γιάφκες και safe house’s τρομοκρατών, όπλα, εκρηκτικά, κινηματογραφικά σχέδια και σενάρια επίθεσης, τρομοκράτες να κάνουν ασκήσεις προσομοίωσης των επιθέσεων τους και εναέριες βόμβες. Για το τελευταίο, ίχνη εκρηκτικού μηχανισμού βρήκαν οι ειδικοί του ΤΕΕΜ στα υπολείμματα του μικρού ελικοπτέρου (μοντέλου) που έπεσε κοντά στο σπίτι του προέδρου των ΑΝ. ΕΛ. Πάνου Καμμένου στη Βουλιαγμένη.

 Σύμφωνα με πληροφορίες το μικρό ελικόπτερο “έσκασε στον αέρα”. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως όχι τυχαία η έκρηξη σημειώθηκε μια ανάσα από το σπίτι γνωστού επιχειρηματία που είχε γίνει στο παρελθόν στόχος επίθεσης και είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Ο επιχειρηματίας διαθέτει καταστήματα duty free σε αεροδρόμια της Ελλάδας και της Τουρκίας και τέσσερα χρόνια πριν είχε δεχθεί πυροβολισμό στο κεφάλι στην είσοδο του σπιτιού του από έναν άγνωστο. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο έχουν εντοπίσει πολλά κομμάτια του τηλεκατευθυνόμενου ελικοπτέρου τα οποία έχουν “μαρκάρει” για να τα περισυλλέξουν ώστε να γίνει έρευνα για τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Την ίδια ώρα δεκάδες μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσα μας, αποτελώντας απειλή για την κοινωνική ειρήνη. Γκαζάκια και βόμβες σε οχήματα εθνικιστών, ληστείες σε τράπεζες και οπλισμό παρόμοιος με ανταρτών στα χέρια φανατισμένων. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση αρνείται να χρησιμοποιήσει ακόμα και την σωστή ορολογία, δε μιλάει για πόλεμο με τους τρομοκράτες, μα για αντιμετώπιση τους, ενώ τόσο ο Υπουργός, όσο και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, δεν αναφέρθηκαν καν στο ότι οι τρομοκράτες ανήκουν στην άκρα αριστερά, τον αναρχικό χώρο και τους ελευθεριακούς σοσιαλιστές.

 Ο Μαζιώτης μάλιστα παρότι υπό κράτηση, έστειλε επιστολή στο Indymedia στο οποίο και πολύ απλά ζήτησε από τους συντρόφους του να πάρουν τα όπλα, τιμώντας τα 40 χρόνια από την δημιουργία της άκρο αριστερής οργάνωσης Μπάαντερ-Μάινχοφ-RAF.
Παράλληλα οι ξένες μυστικές υπηρεσίες, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, διότι εκατοντάδες ισλαμιστές διαφόρων οργανώσεων περνούν από την χώρα μας, ενώ οι Ελληνικές αρχές αδυνατούν ακόμα και να τους χαρτογραφήσουν.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.