ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Στα σκουπίδια οι κόποι του λαού!

Η βάρκα με την οποία ταξίδεψαν εκατομμύρια Έλληνες το βράδυ της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 και έζησαν το όνειρο μιας πετυχημένης Ολυμπιάδας βούλιαξε στα νερά της….λήθης. Τα σκηνικά που πέρασαν με κυκλική ροή μπροστά από τα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών είναι παρατημένα κάπου στα Λιόσια στο έλεος των τρωκτικών και των καιρικών συνθηκών.


Ο υφυπουργός Πολιτισμού Γιάννης Αδριανός φωτογράφισε το Υπουργείο Οικονομικών καθώς στην ερώτηση που του έγινε για την τύχη των σκηνικών απάντησε ότι «βρίσκονται στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων και την ευθύνη έχει η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου ΑΕ που τα διαχειρίζεται και η οποία ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών».

Το έγγραφο του Υφυπουργού Πολιτισμού διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά την ερώτηση που έκανε ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών και νυν Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Δαμαβολίτης με την οποία καταγγέλλει τις αρμόδιες υπηρεσίες για αδιαφορία και εγκατάλειψη της ιστορίας μας αλλά και των κόπων του λαού. 

Τα πράγματα δεν χωράνε αμφισβήτησης, αφού ο Βουλευτής επισκέφθηκε ο ίδιος τις εγκαταστάσεις και είδε που κατέληξαν τα όνειρα και οι θυσίες των Ελλήνων.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.