ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ? ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ? ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ? ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ! O Bασίλης Μηλιώνης καίει τα λεφτά της ΔΕΗ στην Μύκονο, 7 νύχτες πάρτυ!


                                                                                                                                                                           Από τη μια τα πάρτι χλιδής στην κοσμοπολίτικη Μύκονο και από την άλλη η χαμένη ζωή μιας 56χρονης γυναίκας που η ΔΕΗ αποφάσισε να τις κόψει το ρεύμα, επειδή δεν είχε να πληρώσει το λογαριασμό της. 

Τα φορτηγά με τις σαμπάνιες, τα νοικιασμένα πολυτελή τζιπ και οι ρεζερβέ ξαπλώστρες στην παραλία. Ο εκ των βασικών κατηγορουμένων για το σκάνδαλο της Energa- Hellas Power ξόδεψε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να ευχαριστήσει τους εκλεκτούς του καλεσμένους

Τέσσερις πολυτελείς βίλες των 2.500 ευρώ τη βραδιά, τέσσερα θηριώδη τετράτροχα με κόστος 7.500 ευρώ την εβδομάδα, ένα φορτηγό ανεφοδιασμού εκλεκτών αλκοολούχων ποτών, προσωπικός σεφ και ρεζερβέ πρώτη ξαπλώστρα- κύμα για τριάντα καλεσμένους του στα πανάκριβα μπιτς μπαρ-ρεστοραντ του νησιού.

Δεν πρόκειται για τις απαιτήσεις κάποιου σταρ του διεθνούς τζετ σετ. Είναι τα απαραίτητα συστατικά  που χρειάζονται για να οργανώσεις το καλύτερο πάρτι γενεθλίων της ζωής σου. Αρκεί βέβαια να έχεις τη δυνατότητα να ξοδέψεις δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Και στη προκειμένη περίπτωση, το τιμώμενο πρόσωπο, ο ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων στο σκάνδαλο της Energa- Hellas Power, κύριος Βασίλης Μηλιώνης φαίνεται πως δεν φείδεται χρημάτων προκειμένου να περάσει καλά αυτός και οι περίπου 30 καλεσμένοι του. Αν και έχει αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους ωσότου γίνει η δίκη (είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του) αυτό δεν τον εμπόδισε να έρθει στο νησί των ανέμων «για τα καλύτερα γενέθλια της ζωής του», όπως υποσχέθηκε στους στενούς του φίλους.

Με το συνολικό κόστος να αγγίζει τα 100.000 ευρώ, όσο δηλαδή ήταν το ύψος της χρηματικής εγγύησης που χρειάστηκε να καταβάλει για να αφεθεί ελεύθερος, ο κ. Μηλιώνης μπορεί να υπερηφανεύεται ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ήταν σίγουρα ο μοναδικός Έλληνας τουρίστας στο νησί που έκανε «καταστροφές» αντάξιες αυτές που πραγματοποιούν καθημερινά Άραβες, Τούρκοι και Λιβανέζοι κροίσοι. Να θυμίσουμε ότι οι εταιρίες παροχής ρέυματος Energa – Hellas Power -σύμφωνα με την Δικαιοσύνη- έπαιρναν το χαράτσι για τα ακίνητα από τους πελάτες τους και, αντί να το αποδίδουν στη ΔΕΗ, το έστελναν στο  εξωτερικό σε προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Η ζημιά που υπέστη το Δημόσιο υπολογίζεται σε 152 εκ. ευρώ.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.