ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Φρενάρουν τον Έλληνα "Ρόσι"!!!!

Πριν από λίγες ημέρες ο -μόλις 14 ετών- Νότης Παπαπαύλου έκανε υπερήφανους τους φιλάθλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και όλους τους Έλληνες. Ο Εθνικός Ύμνος ακούστηκε σε αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσικλετών (Moriwaki 250 Junior Cup) που διεξήχθη στην πίστα Assen της Ολλανδίας, καθώς ο Νότης κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση.
                                                           Κάνοντας προπόνηση σε πίστες... καρτ (καλά διαβάσατε) και έχοντας το πείσμα και τη θέληση, κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή προκαλώντας τον θαυμασμό όχι μόνο των συναθλητών του αλλά και 
επαγγελματικών αγωνιστικών ομάδων. Ο Notis, όπως τον γνωρίζουν στους αγώνες μοτοσικλέτας, έδειξε το ταλέντο του χωρίς να διαθέτει την ανάλογη υποστήριξη, τεχνική και οικονομική.
Αξίζει να αναφέρουμε πως στην Ολλανδία (όπου βρέθηκε και τελικά κέρδισε πριν από λίγες ημέρες), κατάφερε να πάει μόλις την τελευταία στιγμή, καθώς τα οικονομικά δεν... έφταναν.
Η προσπάθεια της οικογένειάς του ήταν τόσο μεγάλη που μόλις την τελευταία στιγμή κατάφερε να ταξιδέψει και να λάβει μέρος στον 3ο γύρο του θεσμού.Την ώρα που το ταλέντο του Νότη Παπαπαύλου αναγνωρίζεται εκτός συνόρων, στην Ελλάδα κάποιοι διατηρούν κλειστές τις πόρτες. Ακόμα και η αναγνωρισμένη από το Κράτος, Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας, δεν δείχνει διάθεση να στηρίξει έναν οδηγό που έχει κάνει τους γνώστες να παραμιλούν. Για 15.000 ευρώ
Εδώ και λίγες εβδομάδες ο αναβάτης έφτασε στο σημείο να ζητά την στήριξη του απλού φίλαθλου κόσμου για να μπορέσει να καλύψει το ποσό των σχεδόν 15.000 ευρώ που απαιτείται για να μπορέσει να ακολουθήσει τις υπόλοιπες πέντε αγωνιστικές συναντήσεις σε Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία και Ολλανδία. Αυτοί που γνωρίζουν από αγώνες μοτοσικλέτας διακρίνουν ξεκάθαρα το ταλέντο του Έλληνα αναβάτη που θεωρούν ότι μπορεί να εξελιχτεί σε έναν νέο Βαλεντίνο Ρόσι σηκώνοντας ψηλά την ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο. 


Με τον Έλληνα αναβάτη (Νο55) παραμιλά όλη η Ευρώπη... 
Βοήθεια από τον κόσμο...

Βλέποντας την αδιαφορία της ίδιας του της χώρας αλλά και αυτών που διαχειρίζονται τις τύχες του σπορ και το διατηρούν σε χαμηλό επίπεδο, ζητά την βοήθεια του απλού κόσμου για να μπορέσει να κερδίσει και άλλους αγώνες, ανεβάζοντας την γαλανόλευκη στο ψηλότερο σκαλί. Ακολουθώντας την ιδέα ενός Ολλανδού αναβάτη ζητά την χορηγία από απλούς φίλους των αγώνων, οι οποίοι προσφέροντας 10€ αναγράφουν το όνομά τους πάνω στη μοτοσικλέτα! Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν χορηγοί της προσπάθειάς του, που έχει ως απώτερο στόχο να φθάσει να αγωνιστεί στο μέλλον στην κατηγορία Moto3 του MotoGP κάνοντας υπερήφανους όλους τους Έλληνες. 
Ο Notis ζητά την βοήθεια  του απλού φίλαθλου κόσμου.ΠΗΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.