ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Γιατί η Microsoft σχεδιάζει να εξαφανίσει το λογότυπο της Nokia.

Η Microsoft, στο πλαίσιο της συμφωνίας εξαγοράς του τμήματος κινητών τηλεφώνων της Nokia, σχεδιάζει να μετονομάζει την εταιρεία από Nokia Oyj σε Microsoft Mobile Oy.
Για τον λόγο αυτόν είναι πιθανόν στο μέλλον το λογότυπο Nokia να εξαφανιστεί από κινητά τηλέφωνα της εταιρείας που πωλούνται σε συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη και να αντικατασταθεί με το σήμα της Microsoft που ίδρυσε ο Μπιλ Γκέιτς.
Εσωτερικό σημείωμα της φινλανδικής εταιρείας που διέρρευσε σε διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρει ότι με το που θα ολοκληρωθεί επίσημα η εξαγορά, κάτι που αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 25 Απριλίου, «το όνομα Nokia Corporation/Nokia Oyj θα αλλάξει σε Microsoft Mobile Oy» σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Κοριέρε ντέλα Σέρα».
Πρόκειται για έγγραφο που έχει σταλεί σε συνεργάτες της φινλανδικής εταιρείας. Η ολοκλήρωση της εξαγοράς του τμήματος κινητών τηλεφώνων της Nokia από τη Microsoft γίνεται στο πλαίσιο της συμφωνίας στην οποία είχαν καταλήξει οι δύο εταιρείες τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Το τίμημα έχει υπολογιστεί ότι θα ανέλθει σε 5,44 δισ. ευρώ. Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της συμφωνίας αποδίδεται στις προσπάθειες που έκαναν οι δύο εταιρείες να αντιμετωπίσουν κάποια εμπόδια που είχαν δημιουργηθεί από εποπτικές Αρχές σε χώρες της Ασίας, και ειδικότερα της Κίνας και της Ινδίας.

ΠΗΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.