Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Τάκης Μπαλτάκος: H ΔΙΩΞΗ της Χ.Α έγινε γιατί έκοβε ψήφους από τη ΝΔ!!!! BINTEO

 

- Στο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς - Πάγωσε η κυβέρνηση
- "Αν είναι έτσι όπως παρουσιάζεται, τότε θέση στην κυβέρνηση δεν έχει", δήλωσε ο πρωθυπουργός
- Στην συνομιλία που έχει υποκλαπεί από τον Ηλία Κασιδιάρη, μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, φέρεται να λέει ότι ο πρωθυπουργός έγινε έξαλλος με τους κυρίους Δένδια και Αθανασίου
- Αυτό που προκύπτει από την συνομιλία είναι ότι η δίωξη της  Χρυσής Αυγής είναι πολιτική
- Οργισμένοι βουλευτές της ΝΔ στην Βουλή με τον γραμματέα της κυβέρνησης
- Την παύση Μπαλτάκου ζητεί το ΠΑΣΟΚ

Την παραίτησή του από την θέση του γραμματέα της κυβέρνησης αναμένεται να υποβάλλει ο Τάκης Μπαλτακος εκ των στενότερων συνεργατών του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο αλλά και την κατάθεση στα πρακτικά της Βουλής, των διαλόγων που είχε ο Ηλίας Κασιδιάρης μαζί του.

Ο πρωθυπουργός ο οποίος ήταν στα γραφεία της ΝΔ, αναχώρησε για το Μέγαρο Μαξίμου όπου βρίσκεται ο κ. Μπαλτάκος με τον κ. Σταμάτη.

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι: "δεν έχω ενημερωθεί για το θέμα. Αν είναι έτσι όπως παρουσιάζεται, τότε δεν έχει θέση στην κυβέρνηση".

Την άμεση διερεύνηση της καταγγελίας Κασιδιάρη, ότι έχει στα χέρια του οποτικοακουστικό υλικό με συνομιλία που φέρεται να είχε με το γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο, από το οποίο προκύπτει ότι είναι πολιτική η δίωξη του κόμματός του, ζήτησαν όλα τα κόμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο να ασκηθεί ποινική δίωξη στον Ηλία Κασιδιάρη με βάση το άρθρο 370 παρ. 1&2 του ποινικού κώδικα για υποκλοπή και χρήση υποκλαπέντος υλικού.

Σε αυτή την συνομιλία η οποία έγινε λίγο μετά την σύλληψη και την μη προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη ο κ. Μπαλτάκος φέρεται να λέει ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έγινε έξαλλος με τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης γιατί δεν προφυλακίστηκαν όλα τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Μπαλτάκος παραδέχεται επίσης ότι οι διώξεις ασκήθηκαν γιατί έκοβαν ψήφους από τη ΝΔ. Λέει επίσης ότι: "σας αφήσανε πολύ απλά γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία".ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.