ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Η νέα Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse προς τιμήν της Type 18 Black Bess.

Την πέμπτη επετειακή έκδοση της σειράς «Les Légendes de Bugatti», η οποία δημιουργήθηκε προς τιμήν της Type 18 του 1912, παρουσίασε η Bugatti. 


Η Type 18 είχε το παρατσούκλι «Black Bess», ήταν το πρώτο supersport αυτοκίνητο δρόμου και με αυτή αγωνίστηκε ο Ettore Bugatti σε διάφορες αγώνες στις αρχές του περασμένου αιώνα, κερδίζοντας την ανάβαση του Mont Ventoux το 1912.
Αυτό ακριβώς το μοντέλο τιμά η Bugatti, με τη νέα Veyron Grand Sport Vitesse Black Bess να είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες. Το περίγραμμα της μάσκας είναι από χρυσό 24 καρατίων, ενώ το λογότυπο είναι χαραγμένο στις τάπες βενζίνης και λαδιού.
Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί μπεζ δερμάτινες επενδύσεις, κόκκινο δερμάτινο τιμόνι, κόκκινες ζώνες ασφαλείας, δερμάτινα και ξύλινα διακοσμητικά. Στις πόρτες είναι χαραγμένη η Type 18 και το Morane Saulnier Type H. Το τελευταίο, είναι το αεροπλάνο του Roland Garros, ο οποίος ήταν ένας από τους επτά ανθρώπους που είχαν αγοράσει την Black Bess.
Η επετειακή έκδοση θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Πεκίνου στις 20 Απριλίου, θα παραχθεί σε τρεις μονάδες και κοστίζει πάνω από 2,1 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.