ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Μέσα στα κύματα!! Αυτά είναι τα καλύτερα ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ξενοδοχεία του κόσμου!! Πραγματικά εντυπωσιακά!!

Μέσα στα κύματα!! Αυτά είναι τα καλύτερα ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ξενοδοχεία του κόσμου!! Πραγματικά εντυπωσιακά!!

Μεσα στα κυματα!! Αυτα ειναι τα καλυτερα ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ξενοδοχεια του κοσμου!! Πραγματικα εντυπωσιακα!!
Τα υποθαλάσσια ξενοδοχεία αποτελούν ένα από τα νεότερα «σύνορα» στο χώρο της φιλοξενίας . Από τη Ζανζιβάρη στη Σουηδία , όμορφα υποβρύχια κτήρια με μοναδική θέα έχουν εμφανιστεί, απ΄άκρη σε άκρη του κόσμου, προσφέροντας  μερικά από τα πιο ξεχωριστά δωμάτια που μπορείτε να κλείσετε . Εν τω μεταξύ , πολλά διάσημα ενυδρεία  στις ΗΠΑ προσφέρουν διανυκτερεύσεις που δεν είναι μόνο για παιδιά πια . Τσεκάρετε τις επιλογές μας για τα μέρη όπου μπορείτε να κοιμηθείτε κάτω από τη θάλασσα .
1, The Manta Resort 
Πού : Pemba Island , Τανζανία
Το Pemba Island είναι ένα καταπράσινο νησί του Ινδικού Ωκεανού στο αρχιπέλαγος της Ζανζιβάρης ,που εδώ και καιρό  έχει γοητεύσει δύτες από όλο τον κόσμο με τους παρθένους κοραλλιογενείς υφάλους  του και τα πεντακάθαρα νερά του . Τώρα το κομψό Manta Resort έχει πάει  την υδάτινή λατρεία ένα βήμα παραπέρα , ανοίγοντας το πρώτο υποβρύχιο δωμάτιο ξενοδοχείου της Αφρικής . Βυθισμένο στα 13 πόδια, το δωμάτιο έχει οκτώ μεγάλα , φωτισμένα παράθυρα μέσω των οποίων οι επισκέπτες μπορούν να χαζέψουν μια παρέλαση ψαριών. Μια σκάλα οδηγεί σε ένα χώρο ηλιοθεραπείας και lounge.
Φωτογραφία : Genberg Art UW Ltd και πιστώσεων φωτογραφιών: Jesper Anhed
2.J ules' Undersea Lodge 
Πού : Key Largo , Φλόριντα
Ο παππούς των υποβρύχιων ξενοδοχείων , Jules ' Undersea Lodge - πρώην θαλάσσιο εργαστήριο που άνοιξε ως πανδοχείο το 1986 - έχει μια ασυνήθιστη απαίτηση αν θέλεις να σε φιλοξενήσει. Όλοι οι επισκέπτες που επιθυμούν να περάσουν τη νύχτα εκεί θα πρέπει να γνωρίζουν υποβρύχιο ψάρεμα . Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να εισέλθουν στο δύο υπνοδωματίων ρετρό κρησφύγετο , 30 πόδια κάτω από την επιφάνεια της λιμνοθάλασσας. Το συνηθισμένο υποβρύχιο δείπνο είναι πίτσα από τον Papa John , αλλά οι επισκέπτες μπορούν να παραγγείλουν και αστακό ή φιλέ μινιόν .
Φωτογραφία: Ευγενική προσφορά του Jules Undersea Lodge
3. Hydropolis Underwater Hotel and Resort Dubai 
Πού: Ντουμπάι , Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Πού θα κατασκευαστεί το πιο φιλόδοξο πολυτελές ξενοδοχείο κάτω από τα κύματα ; Στο Ντουμπάι, φυσικά. Το εμιράτο που δημιούργησε ένα τεχνητό  νησί σε σχήμα φοίνικα, ελπίζει τώρα να αποκαλύψει το Hydropolis Underwater Hotel, σε ένα Hyde Park μεγέθους συγκρότημα 66 μέτρα κάτω από τη θάλασσα . Οι επισκέπτες που διαμένουν σε μια από τις 220 σουίτες θα ξεκινούν από το «λιμάνι»  στην παραλία Jumeιrah και θα επιβιβάζονται σε ένα υποβρύχιο μετρό προς το ξενοδοχείο. Οι κατασκευαστές  ελπίζουν να υποδέχονται 3.500 επισκέπτες την ημέρα , μόλις ξεπεράσουν τις " οικονομικές στενότητες"  που αντιμετωπίζουν.
Φωτογραφία: foco design
4. Utter Inn 
Πού: Västerås , Σουηδία
Το πιο ρουστίκ υποβρύχιο ξενοδοχείο του είδους, το μικρό και αξιολάτρευτο Utter Inn  στη σουηδική λίμνη Mälaren . Το ορατό τμήμα του έχει σχεδιαστεί σαν ένα τυπικό σουηδικό σπίτι. Κάτω από μια σκάλα 13 μέτρων  υπάρχει ένα άνετο δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και παράθυρα με πανοραμική θέα για να παρακολουθείτε την «βόλτα» των ψαριών. Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα , η ηρεμία εδώ είναι απόλυτη .
Φωτογραφίας : Västerås stad

5.Poseidon Undersea Resort 
Πού : Φίτζι
150.000 άνθρωποι έχουν ζητήσει να ενημερωθούν μόλις ανοίξει το Poseidon Undersea Resort. Το υποβρύχιο  πέντε αστέρων θέρετρο στα νησιά Φίτζι είχε προγραμματιστεί να ανοίξει το 2008 , αλλά ο συνδυασμός της παγκόσμιας ύφεσης και οι δυσκολίες της υποθαλάσσιας κατασκευής έχουν οδηγήσει να είναι ακόμα υπό κατασκευή, έξι χρόνια μετά . Φιλόδοξες προβλέψεις δείχνουν μια υποβρύχια βιβλιοθήκη , γήπεδο του γκολφ και γήπεδο  του τένις , ενώ η ιστοσελίδα υπόσχεται στους μελλοντικούς επισκέπτες τη χρήση ενός προσωπικού υποβρυχίου .
Φωτογραφία : Ευγενική προσφορά του Poseidon Undersea Resorts

6. National Aquarium 
Πού: Baltimore , MD
Αν και οι ΗΠΑ έχουν μόνο ένα υποβρύχιο ξενοδοχείο , η Αμερική δείχνει το δρόμο  για τις διανυκτερεύσεις σε ενυδρεία.  Στο Εθνικό Ενυδρείο της Βαλτιμόρης , το σπίτι για πάνω από 17.000 ζώα , οι επισκέπτες που επιλέγουν να διανυκτερεύσουν μπορούν να επιλέξουν μια βραδιά με θέμα καρχαρία ή δελφίνι. Μια υποβρύχια περιοχή προβολής μεταμορφώνεται σε χώρους ύπνου , και οι επισκέπτες μπορούν να  κάνουν νυχτερινές  εκδρομές για να δουν show με δελφίνια ,ή καρχαρίες να τρέφονται . Στα 115 δολάρια ανά άτομο με πρωινό και δείπνο , αυτό μπορεί να είναι η καλύτερη προσφορά στην δημοφιλή περιοχή Inner Harbor της Βαλτιμόρης .
Φωτογραφία : Gian Marco Valente / Dreamstime.com

7. The Georgia Aquarium 
Πού: Atlanta , GA
Συγχαρητήρια στο Georgia Aquarium , το δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο , που συνειδητοποίησε ότι  και οι ενήλικες μπορεί να θέλουν να περάσουν μια νύχτα στο ενυδρείο. Αυτό το ενυδρείο , το σπίτι για περίπου 100.000 πλάσματα της θάλασσας , προσφέρει το πακέτο 21 +, που περιλαμβάνει ζωντανή τζαζ  μουσική, κοκτέιλς  και περιηγήσεις πίσω από τα παρασκήνια. Οι επισκέπτες μπορούν να κοιμηθούν μέχρι τις10 το πρωί σε στρώματα μπροστά από τις φάλαινες Beluga ή το γιγάντιο χταπόδι του Ειρηνικού .
Φωτογραφία : Patrick Williams

8. Oregon Coast Aquarium 
Πού: Νιούπορτ, Όρεγκον
Οι επισκέπτες του ενυδρείου Oregon Coast κοιμούνται σε υποβρύχια διάβαση μαζί με περίπου 5.000 είδη . Με θέα 360 μοιρών , αυτή η έκθεση έχει το κατάλληλο ψευδώνυμο:" σωλήνες καρχαρία" . Η διαδρομή για τα παιδιά περιλαμβάνει ένα κυνήγι μέσω διαφορετικών θαλάσσιων ενδιαιτημάτων  και το πακέτο περιλαμβάνει επίσης  δύο γεύματα με $ 60 . Το πρόγραμμα για τους ενήλικες είναι λιγότερο «φανταστικό» ( δυστυχώς , δεν υπάρχει κυνήγι ) , αλλά περιλαμβάνει μια περιοδεία  σε κοντινό ζυθοποιείο .
Φωτογραφίας : Ευγενική προσφορά του Oregon Coast Aquarium

9. uShaka Sea World 
Πού: Durban , Νότια Αφρική
Οι διανυκτερεύσεις σε αυτό το ενυδρείο της Νότιας Αφρικής λαμβάνουν χώρα σε ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό αντίγραφο του κατεστραμμένου του 1940 ατμόπλοιου, που είναι γεμάτο με τεράστιες δεξαμενές ψαριών . Οι επισκέπτες στο έξυπνα σχεδιασμένο uShaka Sea World μπορεί να περιπλανηθούν μέσα σε τέσσερα "συνδεδεμένα ναυάγια ", όπου θα βρουν 32 δεξαμενές με πολλά είδη των ψαριών και, μια σειρά από απίστευτα δηλητηριώδη ερπετά , καθώς και μία από τις πολυσυλλεκτικές  συλλογές καρχαριών στον κόσμο .
Φωτογραφία : Ευγενική προσφορά του Ushaka Marine World

10.The Aquarium of the Pacific 
Πού: Long Beach , Καλιφόρνια
Αφήστε τους Καλιφορνέζους να μας αποδείξουν ότι ενυδρεία και διαλογισμός είναι το τέλειο ταίρι . Το μόνο πακέτο για ενήλικες στο Ενυδρείο του Ειρηνικού περιλαμβάνει μια συνεδρία γιόγκα, τάισμα ψαριών και άτυπη διάλεξη με θέμα τη θαλάσσια ζωή για 80 δολάρια . Ένα δείπνο με πίτσα και ένα ελαφρύ πρωινό περιλαμβάνονται, ενώ αλκοόλ είναι διαθέσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.