ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Η γόβα-στιλέτο ήταν το φονικό όπλο.




Η Τρουχίλο ακούει την ετυμηγορία των ενόρκων
Η Τρουχίλο ακούει την ετυμηγορία των ενόρκων


Το όπλο του φόνου προσκομίστηκε στο δικαστήριο
Το όπλο του φόνου προσκομίστηκε στο δικαστήριο

Ένοχη κρίθηκε η Άνα Τρουχίλο, 45 ετών, από το Χιούστον του Τέξας για τη δολοφονία του συζύγου της καθηγητή Πανεπιστημίου του Χιούστον Αλφ Στέφαν Άντερσον, 59 ετών. Η Τρουχίλο σκότωσε τον Ιούλιο του 2013 τον άνδρα της με 25 τακουνιές στο πρόσωπο από γόβα-στιλέτο.
Ο φόνος διαπράχθηκε κατά τη διάρκεια μεταξύ τους καυγά μέσα σε ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών, στο οποίο διαμένουν μέλη από το διδακτικό και λοιπό προσωπικό του πανεπιστημίου του Χιούστον.
Η 45χρονη ισχυρίσθηκε πως ενήργησε σε κατάσταση αυτοάμυνας, μετά από επίθεση που δέχθηκε από τον Άντερσον. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει τους ενόρκους οι οποίοι την έκριναν ένοχη, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχουν ανακοινώσει την ποινή της. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, πιθανότερη είναι η ποινή των ισοβίων.
Τα στοιχεία που έκαψαν την μεξικανικής καταγωγής Τρουχίλο δεν είναι άλλα από την ίδια την ιατροδικαστική έκθεση η οποία ανέφερε ότι το θύμα μετά από τα χτυπήματα έπεσε αιμόφυρτο με το πρόσωπο στο πάτωμα, εκείνη κάθισε πάνω του ώστε να μη μπορεί να σηκωθεί και στη συνέχεια κατ’ επανάληψη τον χτύπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι με το παπούτσι της. Ενώ σύμφωνα με τις ιατρικές εκθέσεις, η Τρουχίλο δεν είχε σημάδια αυτοάμυνας, όπως τραυματισμούς ή μελανιές.
Επίσης, στο δικαστήριο κατέθεσε και ένας οδηγός ταξί που μετέφερε το ανδρόγυνο στο σπίτι του και έτσι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τους είδε μαζί πριν τον φόνο. Ο αυτοκινητιστής είπε ότι 45χρονη ήταν θυμωμένη και φώναζε κατά τη διάρκεια της διαδρομής.                                       ΠΗΓΗ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.