ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Το νέο πιστόλι του ρωσικού στρατού.

Μια ιδιωτική ρωσική εταιρεία που ονομάζεται Arsenal Firearms, ανέπτυξε ένα νέο πολυμερικό  πιστόλι σε θάλαμο των 9mm Luger / Parabellum αρχικά, και στη συνέχεια προστέθηκαν και άλλα τρία διαμετρήματα (9Χ21 IMI, 40 SW και 357 SIG). Το πιστόλι έχει ονομαστεί " Strizh". Το Strizh (Strike One  στην πολιτική αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν έχει αρχίσει ακόμα η διάθεση) ημιαυτόματο πιστόλι έρχεται στην παγκόσμια σκηνή το 2012 ως
ένα εντελώς νέο και επαναστατικό όπλο. Το Strizh  ημιαυτόματο πιστόλι έρχεται ως το ταχύτερο (Strizh στα αγγλικά σημαίνει swift, δηλαδή γρήγορο), πιο ελεγχόμενο, πιο ακριβές και σκληρού χτυπήματος υπηρεσιακό πιστόλι που είναι διαθέσιμο σήμερα στην παγκόσμια αγορά (θα διατεθεί τον Σεπτέμβριο του 2012). Μια πλήρης 5 ίντσες ψυχρής-σφυρηλάτησης κάννη, μαζί με μία 75 Hrc στην επιφάνεια Νιτρώδη θεραπεία για τη κάννη, με μπλοκ κλειδώματος, διαφάνεια και μοναδική λειτουργία με  πρότυπη βιομηχανική παραγωγή, εγγυώνται ασφαλή και άψογη χρήση του πιστολιού για πάνω από 50.000 φυσίγγια.
Το πλαίσιο του Strizh  είναι επίσης κατασκευασμένο με αυστηρές προδιαγραφές άνευ προηγουμένου: το πλαίσιο λειτουργίας του μπλοκ, είναι  από το καλύτερο 42CrMo4 χάλυβα, διαθέτει μακριές ράγες για το σύνολο των αξονικών και τον έλεγχο της ροπή όλων των κινούμενων μερών, και τα ελατήρια. Το ίδιο το πλαίσιο, είναι μοναδικό  με αληθινή 3D λαβή (και όχι απλώς "millings" σε μια επίπεδη επιφάνεια), και έρχεται σήμερα ως το μόνο πιστόλι για υπηρεσία με μιά πλήρες IPSC πρότυπη γεμιστήρα, ένθετο “miniskirt”, επιτρέποντας σε Special Operation και ομάδες  SWAT να λειτουργούν σαν να  χρησιμοποιούν ένα πιστόλι για τον ανταγωνισμό.
Το σύστημα σκανδάλης του Strizh, και πάλι δε μοιάζει με κανένα άλλο πριν, δραστηριοποιείται κυρίως  οριζόντια, χωρίς να μοιάζει με βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες, ελαστικές σκανδάλες, αλλά με μια τραγανή και σύντομη απελευθέρωση του επικρουστήρα: αυτό είναι το μυστικό, μαζί με ένα ελαφρύ και  γρήγορο μηχανισμό κλειδώματος, πίσω από την απίστευτη ταχύτητα βολής αυτού του ημιαυτόματου πιστολιού. Τέλος, χάρη στην γραμμή λειτουργία της κάννης, το Strizh επιτρέπει την ανάπτυξη μιας σειράς εξαιρετικά καινοτόμων αξεσουάρ, τα οποία με βάση το σχεδιασμό και τα λειτουργικό κριτήρια για το  “carrying in-line barrel” όπως για παράδειγμα το LRC (Long Range Conversion).
Με την εισαγωγή του  Strizh, έχουν  ήδη κατατεθεί 3 ξεχωριστά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για:
 
1.Το σύστημα ασφάλισης
Το σύστημα ασφάλισης  του  Strizh  δεν έχει όμοιό του  στην ιστορία των ημιαυτόματων όπλων. Βασίζεται στον  «1 βαθμό  της ελευθερίας του νόμου της μηχανικής» των κύριων συστατικών μερών  (κάννη, κλείδωμα  και κλείστρο-διαφάνεια). Τα κυριότερα οφέλη της εφεύρεσης είναι:
-Στη γραμμή  λειτουργία της κάννης με πολύ αυστηρά όρια ανοχής με τη διαφάνεια.
-Η χαμηλότερη κεντρική γραμμή  κάννης πάνω από τη  λαβή στην ιστορία (12 mm).
-Η  χαμηλότερο  κάθετη  κίνηση στη λειτουργία πιστολιού  (κλείδωμα του μπλοκ μόνο και όχι ολόκληρης της κάννης).
-Ταχύτερο χρονικά κλείδωμα-ξεκλείδωμα.
-Πλήρως  καθοδηγούμενη ράγα μέσα στη διαφάνεια, για την τεράστια ακρίβεια σύζευξης  με  συσκευές.
-Υψηλότερο επίπεδο τροφοδοσίας  πυρομαχικών στη κάννη, για απροβλημάτιστη χρήση οποιουδήποτε τύπου  βλήματος, χωρίς παραμόρφωση κατά την ενθαλάμωση.
-Συντομότερο  ξεκλείδωμα-κλείδωμα στη διαδρομή της λειτουργίας (4mm διάμετρος στην  λειτουργία).
-Πλήρως σφραγισμένη κάννη  με τη διαφάνεια στην περιοχή της θύρας εκτίναξης, για την ασφαλέστερη λειτουργία του όπλου στη λάσπη το χώμα και τη σκόνη.
-Ισχυρότερη  διαφάνεια στην  περιοχή της θύρας εκτίναξης, λόγω του ελάχιστου  ανοιχτού προφίλ του  ίδιου.
 
2.Το αμφιδέξιο κομβίο απελευθέρωσης γεμιστήρα
Για πρώτη φορά μιά παραδοσιακό διπλής όψης θηλυκή  εγκοπή γεμιστήρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μιά τελείως αμφιδέξια, πλευρική λειτουργία (συμβατικά μπουτόν) μάνταλο. Αυτό κατέστη δυνατό χάρη στον Arsenal Firearms  νέο πατενταρισμένο σχεδιασμό, μόνο από 2 μέρη: μάνταλο και stop ελατηρίου. Το σύστημα έχει αναληφθεί εξ ολοκλήρου  από το χέρι, χωρίς εργαλεία με τη δυνατότητα, επίσης, της δέσμευσης  τόσο των δύο εγκοπών γεμιστήρα  για την μέγιστη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της ακραίας χρήσης του πιστολιού και θα αποτρέψει την τυχαία απώλεια γεμιστήρα όταν το όπλο πέφτει σε μια σκληρή επιφάνεια.
 
3.Την ασφάλεια της σκανδάλης
Σε αντίθεση με τα συστήματα ασφαλείας σκανδάλης άλλων ανταγωνιστών, όπου η σκανδάλη είναι χωρισμένη σε 2 μέρη καθιστώντας το σκοπευτή συχνά άβολα με την αίσθησης της  σκανδάλης και τη προβλεψιμότητα της απελευθέρωσης, το Arsenal Firearms  ενιαίο σύστημα ασφάλειας σκανδάλης έρχεται σαν μια άλλη αληθινή πατενταρισμένη καινοτομία: η σκανδάλη στην πραγματικότητα δεν μπορεί να πιεστεί κατά λάθος  (π.χ. από ένα ξένο αντικείμενο) επειδή η περιστροφή-διαδρομής του σώματος της σκανδάλης θα την εμποδίσει . Το αποτέλεσμα είναι ασφάλεια σκανδάλης, με ένα ενιαίο τόξο και ένα πιστόλι με την αίσθηση ενός πιστολιού του ανταγωνισμού και την απόδοση, για μέγιστη αξιοπιστία και ακρίβεια από τον πρώτο πυροβολισμό.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος: γεωμετρικό κλείδωμα, ημιαυτόματο hammerless πιστόλι
Λειτουργία: μικρής οπισθοχώρησης, σε γραμμή κάννη, πατενταρισμένο σύστημα μπλοκ κλειδώματος
Διαμέτρημα9X19, 9x21 IMI, .357 SIG, .40 S & W
Σκανδάλη: αυτόματη ασφάλεια, μόνο μονή  ενέργεια
Ασφάλειες: ενιαίο τόξο ασφάλεια της σκανδάλης, αυτόματη ασφάλεια επικρουστήρα
Γεμιστήρα:  αμφιδέξια με το πάτημα ενός κουμπιού απελευθέρωσης, 17 φυσίγγια, staggered
Πλαίσιο: ενισχυμένο πολυμερές ή Ergal ελαφρού κράματος
Κλείστρο: με εμπρός και πίσω πάνελ όπλισης, rebated ceiling
Σκοπευτικά: εναλλάξιμα πίσω πάνελ, σταθερά  ή μεταβλητ΄’α, ή μικρο-Dot έτοιμα
Συνολικό μήκος: 210 mm (Combat έκδοση 190 χιλιοστά)
Μήκος κάννης: 128 mm (Combat έκδοση 110 χιλιοστά)
Ολικό ύψος: 143 mm (Combat έκδοση 120 χιλιοστά)
Συνολικό πλάτος: 33 mm (όλες οι εκδόσεις)
Συνολικό βάρος (πολυμερές): 750 γρ. (Combat έκδοση 700 γρ.)
Συνολικό βάρος (ERGAL): 890 γρ. (Combat έκδοση 790 γρ.)
Ειδικά χαρακτηριστικά: πλαίσιο 360 ° φέρει ενσωματωμένο mini- skirt, αναπόσπαστη ράγα Picatinny κάτω από τη κάννη. Το πιστόλι έρχεται με ειδική κλειδαριά ασφαλείας con- toured foam θήκη, διπλή γεμιστήρα, λάδι για λίπανση του όπλου, το πλήρες σετ καθαρισμού, εγχειρίδιο χρήσης και διεθνή εγγύηση 1 έτους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.