ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Παπαράτσι κυνηγούν ακομή κ' στο νοσοκομείο τον Σουμάχερ.

Δύο άγνωστοι προσπάθησαν να εισέλθουν στο δωμάτιο του Μίχαελ Σουμάχερ, στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, για να φωτογραφίσουν τον γερμανό πιλότο, ο οποίος νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι στις 29 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, στις πλαγιές της Μεριμπέλ. Η γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει ότι το περιστατικό συνέβη πριν από δύο εβδομάδες.

Τους εισβολείς, που κατά πάσα πιθανότητα είχαν μεταβεί στο νοσοκομείο για να επισκεφθούν άλλον ασθενή, σταμάτησε ένας από τους φύλακες της υπηρεσίας ασφαλείας, που έχει προσλάβει η οικογένεια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στη Formula 1.
Ουσιαστικά πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό τέτοιου είδους, αφού το πρώτο έγινε δύο ημέρες μετά το σοβαρό ατύχημα του «Σούμι». Τότε, είχε προσπαθήσει να περάσει μέσα στον θάλαμο εντατικής ένας άνδρας μεταμφιεσμένος σε ιερέα, όμως, έγινε αντιληπτός από τους σωματοφύλακες.
H μάνατζερ του Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ, είχε χαρακτηρίσει «πολύ κατακριτέα» εκείνη την απόπειρα, όμως η οικογένεια του βαριά τραυματισμένου γερμανού πρωταθλητή δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην υπόθεση.
ΠΗΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.