ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό όπου αναγράφονταν συνθήματα όπως "Ντονέτσκ, ρωσική πόλη", "Δώστε μας δημοψήφισμα" για την ανεξαρτησία και την επανασύνδεση με τη Ρωσία

Τη ρωσική σημαία ύψωσαν διαδηλωτές στο κτίριο της επαρχιακής διοίκησης της πόλης Ντονέτσκ, στην ανατολική Ουκρανία, όπως μεταδίδει ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.
Νωρίτερα περισσότεροι από 2.000 διαδηλωτές διαδήλωναν κοντά στο κτίριο το οποίο φυλάσσεται από την αστυνομία όταν στο τέλος της συγκέντρωσης περίπου 150 άτομα αποσπάστηκαν από το κύριο σώμα της διαδήλωσης για να επιτεθούν στο κτίριο της τοπικής διοίκησης.
Αν και αρχικά απωθήθηκαν από την αστυνομία, τελικά περίπου 50 διαδηλωτές κατάφεραν να εισδύσουν στο κτίριο, κατέβασαν την ουκρανική σημαία από το δεκαώροφο κτίριο και ύψωσαν στη θέση της μια ρωσική σημαία.
Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό όπου αναγράφονταν συνθήματα όπως "Ντονέτσκ, ρωσική πόλη", "Δώστε μας δημοψήφισμα" για την ανεξαρτησία και την επανασύνδεση με τη Ρωσία ή "Έξω το ΝΑΤΟ".
Αντίστοιχη διαδήλωση πραγματοποιήθηκε και στην πόλη Λουγκάνσκ όπου και εκεί διαδηλωτές εισέβαλαν σε κυβερνητικό κτίριο και ύψωσαν τη ρωσική σημαία.

ΠΗΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.