ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Θα ολοκληρωθεί τελικά το Fast and the Furius 7 με... ψηφιακό Πολ Γουόκερ.


Μετά τον τραγικό θάνατο του ηθοποιού Πολ Γουόκερ στις 30 Νοεμβρίου, η ταινία Fast & Furious 7 στην οποία συμμετείχε είχε παγώσει και δεν ήταν σίγουρο καν αν θα ολοκληρωθεί.
Τελικά, η  Universal ανακοίνωσε ότι η ταινία θα ολοκληρωθεί και θα προβληθεί κανονικά. Ο Γούοκερ που πρωταγωνιστεί για έκτη συνεχόμενη ταινία ως Μπράιαν Ο'Κόνορ είχε ολοκληρώσει σχεδόν τα μισά γυρίσματα των σκηνών του ρόλου του όταν σκοτώθηκε.
Οι σκέψεις τότε ήταν είτε να αφαιρεθούν τελείως τα κομμάτια αυτά, είτε να βρεθεί ένας «μαγικός» τρόπος να μην αχρηστευτεί η συμμετοχή του και το πολύτιμο υλικό. Κι ο μαγικός αυτός τρόπος βρέθηκε!

Το στούντιο προσέλαβε τέσσερις ηθοποιούς με πανομοιότυπο σωματότυπο με αυτό του Γουόκερ, οι οποίοι και θα τον αντικαταστήσουν στις υπόλοιπες σκηνές. Στη συνέχεια, το πρόσωπο του Γουόκερ θα προστεθεί με ειδικά εφέ και την τεχνολογία CGI στα «ακέφαλα» σώματα των τεσσάρων ηθοποιών. Παράλληλα και η φωνή ου Γουόκερ θα αναπαραχθεί ψηφιακά.
Πάντως οι αντιδράσεις του κοινού γι' αυτή την απόφαση ήταν μάλλον μοιρασμένες. Κάποιοι χάρηκαν, κάποιοι άλλοι όμως δυσανασχέτησαν υπονοώντας ότι η εταιρεία παραγωγής προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την δημοφιλία του νεκρού ηθοποιού καθώς θα διαφημιστεί ως η τελευταία ταινία του Πολ Γουόκερ.
Πάντως υπάρχει και η πιθανότητα σύμφωνα με πολλούς όλη η προσπάθεια να μετατραπεί σε φιάσκο μιας και η τεχνολογία αυτή είναι ιδανική για συγκεκριμένες περιστάσεις και όχι για να αντικαταστήσει σε σχεδόν ολόκληρη ταινία έναν ηθοποιό.
ΠΗΓΗ.
 
 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.