Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

Η Ρώμη «ψήφισε» το Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και έκρινε τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα ως… ανεπιθύμητοΗ Ρώμη «ψήφισε» το Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και
έκρινε τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα ως… ανεπιθύμητο.


Παραμονές της επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου εμφανίστηκαν στην ιταλική πρωτεύουσα μεγάλες αφίσες στα χρώματα της ρωσικής σημαίας.
Τι έλεγαν αυτές οι αφίσες; «Roma sta con Putin. Obama ospiteindesiderato. 27 Marzo 2014». Δηλαδή, η Ρώμη είναι με τον Πούτιν. Ο Ομπάμα είναι ανεπιθύμητος. Η διαμαρτυρία αυτή σχετίζεται με την κρίση στην Ουκρανία και την πολιτική των ΗΠΑ ανά τον κόσμο.

Οι Ιταλικές αρχές αποδίδουν τις αφίσες αυτές σε ακροδεξιές οργανώσεις, οι οποίες αντιδρούν στα ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ και έσπευσαν να τις κατεβάσουν, όπως και να καθαρίσουν τους δρόμους, προκειμένου να μην αποτελέσουν το φόντο της επίσκεψης του Μπάρακ Ομπάμα στην Ιταλία.

Μεγάλο ποσοστό πάντως στην Ιταλία αποδέχεται ως μεγάλο ηγέτη τον Β. Πούτιν. Μάλλον αυτοί θα αυξήθηκαν μετά την «αμερικανιά» του Ομπάμα πώς το Κολοσσαίο είναι μεγαλύτερο από ένα γήπεδο μπείζμπολ
.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.