ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Γιατί είναι επιτακτική ανάγκη να εκλεγούν Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί στην Ευρωβουλή




Οι Ευρωεκλογές πλησιάζουν και καθημερινά γινόμαστε δέκτες ενός ιδιότυπου βομβαρδισμού πολιτικών εξελίξεων και ανακοινώσεων: Νέα κόμματα, αποκόμματα και τηλεκόμματα δημιουργούνται, φθαρμένοι πολιτικοί συνεχίζουν να μεγαλοστομούν, παλαιοκομματικοί μηχανισμοί έχουν επιστρατευτεί με τη συνηθισμένη παροχολογία για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων.

Τι κάνει ο μέσος πολίτης απέναντι σε όλα αυτά; Αισθάνεται μπερδεμένος, απογοητευμένος και κυρίως, αναποφάσιστος. Αυτό διαφαίνεται και στις κατευθυνόμενες «δημοσκοπήσεις», επιβεβαιώνοντας πως το διακύβευμα αυτών των Εκλογών είναι τόσο μεγάλο, όση και η προσπάθεια που κάνουν τα διάφορα κομματικά «καταστήματα» να μαζέψουν «πελάτες».

Μπροστά σε όλα αυτά, ο ψηφοφόρος που τυγχάνει να είναι αγνός Πατριώτης και Πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός, συχνά βρίσκεται σε δίλημμα: Ποιον να ψηφίσω; Και κυρίως, γιατί; Τι θέλω να ακουστεί στην Ευρωβουλη από αυτόν που θα εκλέξω; Τι προτεραιότητες βάζω στη ζωή μου;

Χωρίς διάθεση υποβολής κανενός, αλλά ξεκάθαρα και με το θάρρος της γνώμης μου, θα απαντήσω πως κάποιος που πιστεύει σε Χριστό και Ελλάδα, πρέπει να ψηφίσει όποιον:

- Είναι ενσυνείδητος, πραγματικός Πατριώτης και ενεργό μέλος της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Γιατί άλλο απλά να δηλώνεις Έλληνας και Ορθόδοξος και άλλο να είσαι.

- Θα μπει στην Ευρωβουλή όχι για να εξυπηρετήσει προσωπικά συμφέροντα και να απολαύσει τους παχυλούς μισθούς, τα προνόμια και την εφήμερη δόξα, αλλά για να αγωνιστεί τίμια για Ελλάδα και Ορθοδοξία.
- Θα καταψηφίσει κάθε «προοδευτικό» ξεθεμελίωμα των Αξιών της Οικογένειας, της Πίστης και της Πατρίδας, χωρίς να φοβάται την Ε.Ε. Πρόσφατο θλιβερό παράδειγμα: Δεν είναι δυνατόν οι «Χριστιανοί» και «Πατριώτες» ευρωβουλευτές της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, που υποτίθεται πως...υπερασπίζουν όλα τα παραπάνω, να ψηφίζουν ΥΠΕΡ των ομοφυλοφίλων ή να μην τολμάνε να δηλώσουν ξεκάθαρο ΟΧΙ στην σοδομιτική ανωμαλία!
- Θα μιλήσει χωρίς φόβο για τα δίκαια της Πατρίδας και της Εκκλησίας, εκφράζοντας την ελληνορθόδοξη, ρωμέικη γνώμη χωρίς τις «ιδεολογικές» αγκυλώσεις των διάφορων -ισμών (φιλελευθερισμός, κομμουνισμός, εθνικοσοσιαλισμός κλπ).
- Με απλά λόγια και χωρίς πολλά «θα», που δικαίως ο κόσμος έχει βαρεθεί να του λένε: Πρέπει να είναι οι άνθρωποι που θα φέρουν νέο, φρέσκο αέρα στο διεφθαρμένο και υλιστικό Ευρωκοινοβούλιο που εξυψώνει τα κέρδη και τις «αγορές», καταβυθίζοντας παράλληλα τους ανθρώπους και τους λαούς.
Μία τέτοια επιλογή, δεν είναι κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα που μας «εκπροσωπούν» εκεί τώρα. Ούτε άλλοι που υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια και παρουσιάζονται ως επαναστάτες και τιμωροί των πάντων. 

Η Ευρωβουλή έχει ανάγκη ανθρώπους σοβαρούς, με αγωνιστικό και ατόφιο Ελληνορθόδοξο ήθος. Και τέτοιοι, υπάρχουν μόνο στην «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»: Την Παράταξη που πιστεύει στο Όραμα του Ιωάννη Καποδίστρια, ενός «ευρωαναθρεμμένου» αλλά πραγματικού Έλληνα και γνήσιου Ορθοδόξου, που έβαλε την φτωχή Πατρίδα του και την Πίστη των προγόνων του πάνω από τα ευρωπαϊκά σαλόνια και τις ξενόφερτες άθεες ιδεολογίες.


Ας κάνουμε λοιπόν κι εμείς την επιλογή μας, συνειδητά και χωρίς καθυστερήσεις. Γιατί αυτές οι Ευρωεκλογές δεν είναι ούτε μικρής σημασίας, ούτε ευκαιρία για άκοπη, απολιτική ψήφο διαμαρτυρίας. Αλλά η τελευταία, ίσως, ευκαιρία να σώσουμε ό,τι σώζεται πλέον από την ρημαγμένη Πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.