ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ο Χρυσοχοΐδης έστειλε τον ΘΕΜΟ στην Ελβετία.

Mπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά ο άνθρωπος που στο παρελθόν παρακίνησε τον εκδότη Θέμο Αναστασιάδη να… μεταναστεύσει μαζί με την οικογένειά του στο εξωτερικό ήταν πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης.

Ο λόγος για τον σημερινό υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος επικαλούμενος απόρρητες πληροφορίες υψίστης ασφαλείας έστειλε τον εκδότη με την οικογένειά του «πακέτο» στο εξωτερικό, καθώς του διεμήνυσε ότι αποτελούσε «στόχο» τρομοκρατίας.

Στη συγκεκριμένη αποκάλυψη προέβη η ίδια η αδερφή του Θέμου Αναστασιάδη, Άρτεμις, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο αδερφός της εναντίον της Ζούγκλας και του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Τόσο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, όσο και ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Νίκος Διαλυνάς που παρίστατο στη συζήτηση έμειναν έκπληκτοι από την αποκάλυψη ότι ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης, αντί να είναι σε θέση να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών, παρακινούσε δημοσιογράφους να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό. Το zougla.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κ. Χρυσοχοΐδη, ωστόσο η επικοινωνία δεν κατέστη δυνατή.

ΠΗΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.