ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ "ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ" ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ. "ΕΚΔΡΟΜΕΣ" ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ-ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ




ΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥΣ

Ο Τουρκικός τιμοκατάλογος των Ιατρικών πράξεων στο Νοσοκομείο ΕΔΡΕΜΙΤ ΚΙΟΡΦΕΖ-Θύελλα αντιδράσεων

Οι Τούρκοι βρήκαν απλά της κερκόπορτα του ανοχύρωτου κοινωνικού μας κράτους ανοιχτή και κανείς δεν έχει πάρει μυρουδιά τι συμβαίνει στα νησιά μας.

Την πέμπτη λοιπόν 18 Απριλίου 2013 διοργανώθηκε δωρεάν εκδρομή για 100 άτομα στο ΑΔΡΑΜΥΤΙ της Τουρκίας οι οποία μάλιστα στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία όπως διαβάσαμε σε τοπική ιστοσελίδα της Λέσβου που προωθεί αυτήν την ενέργεια η οποία είχε Φώτο και ρεπορτάζ από την επίσκεψη των Μυτιληνιών στο Τούρκικο Νοσοκομείο .

Την εκδρομή την διοργάνωσε το ιδιωτικό Νοσοκομείο ΕΔΡΕΜΙΤ ΚΙΟΡΦΕΖ ,όπου περιείχε πούλμαν που μετέφερε τους επισκέπτες στο ΑΔΡΑΜΥΤΙ ,ξενάγηση στον χώρο του Νοσοκομείου ,δωρεάν φαγητό και επιστροφή στο ΑΙΒΑΛΙ στις 3 το μεσημέρι για το παζάρι. Μάλιστα για όσους ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες τους πρότρεπαν να απευθυνθούν στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FOTIS TOYRS που συνεργάζεται με το JALE TUR.

Στα τέλη Φεβρουαρίου ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μυτιλήνης Παναγιώτης Προβέτζας, κατήγγειλε ότι το ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο «ΚΙΟΡΦΕΖ» που βρίσκεται στο Αδραμύτι της Τουρκίας, άνοιξε στη Μυτιλήνη γραφείο εξυπηρέτησης των κατοίκων του νησιού προκειμένου να του προωθεί την Τουρκία για Ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες.

Ο Πάνος Καμμένος έκανε την αποκάλυψη για την εκδρομή στην ολομέλεια της βουλής με θέμα το νέο νομοσχέδιο της Ναυτιλίας όπου και δήλωσε φανερά εκνευρισμένος ότι : "Υπάρχουν νεαροί που μοιράζουν φυλλάδια με τα οποία καλούν την Πέμπτη (σσ 18/4) σε δωρεάν εκδρομή στην Τουρκία, στη Μικρά Ασία και στο Αδραμύτι, 100 Μυτιληνιούς προκειμένου να επισκεφθούν το Νοσοκομείο Edremit Körfez".

Διαβάστε όλα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος:
"Ακούστηκαν για τα νησιά πράγματα τα οποία αφορούν όμως την καλοκαιρινή τους περίοδο. Ξέρετε τι συμβαίνει σήμερα στη Μυτιλήνη;
Σας καλώ, κύριε Υπουργέ, να πάρετε τον Λιμενάρχη της Μυτιλήνης για να πάει να δει τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην προκυμαία της Μυτιλήνης. Υπάρχουν νεαροί που μοιράζουν φυλλάδια με τα οποία καλούν την Πέμπτη (σσ 18/4) σε δωρεάν εκδρομή στην Τουρκία, στη Μικρά Ασία και στο Αδραμύτι, 100 Μυτιληνιούς προκειμένου να επισκεφθούν το Νοσοκομείο Edremit Körfez, το οποίο τους παρέχει νοσηλευτικές υπηρεσίες στο 1/10 περίπου απ' ό,τι τους παρέχονται στο δημόσιο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Αυτή η εκδρομή οργανώνεται δε εντελώς δωρεάν, προκειμένου να προσελκύσουν ασθενείς που θα πηγαίνουν από τη Μυτιλήνη στην Τουρκία για να νοσηλευτούν. Μιλάμε για μια υπηρεσία η οποία παρέχεται δωρεάν σε όλους τους υπόλοιπους Έλληνες της χερσαίας Ελλάδος."
Στον τιμοκατάλογο που δημοσιεύει το aegaio.blogspot.gr μπορούμε να δούμε όλες τις υπηρεσίες με τις τιμές στα Ελληνικά αλλά και το γραφείο που λειτουργεί στην Μυτιλήνη στην οδό Καβέτσου με υπεύθυνη την Π.Τ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.