ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ίδρυση παραρτήματος της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στην Θεσπρωτία!

 

Την ίδρυση του παραρτήματος της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Θεσπρωτίας την οποία οι Αλβανοί αποκαλούν «Τσαμουριά» ανακοίνωσε σήμερα η εθνικιστική οργάνωση της Αλβανίας Ερυθρόμαυρη Συμμαχία τονίζοντας πως θα «κατεβάσουν» υποψηφίους στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αλβανικού εθνικιστικού κόμματος το νέο τους παράρτημα στην Ελλάδα θα λέγεται «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία Τσαμουριάς».


«Εκατοντάδες νέοι πατριώτες της Αλβανίας κατάφεραν μετά από αρκετές εβδομάδες προσπάθειας να ιδρύσουν παραρτήματα της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στις περιοχές της “Τσαμουριάς”. Η “Ερυθρόμαυρη Συμμαχία της Τσαμουριάς” ιδρύθηκε για την προστασία των δικαιωμάτων, των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας των πάνω από 1 εκατομμύριο Aλβανών συμπολιτών μας που ζουν, εργάζονται και σπουδάζουν στη γειτονική χώρα την Ελλάδα. Η «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία της Τσαμουριάς» μετά την ίδρυση των πρώτων δομών στην Ηγουμενίτσα, αναμένεται να εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα, κυρίως στην περιοχή της “Τσαμουριάς”, όπου και θα επικεντρωθεί η δύναμη και η δραστηριότητα του κόμματος», αναφέρει η ανακοίνωση της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας.
Μάλιστα η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία δηλώνει ότι θα συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές που θα διεξαχθούν στην Ελλάδα.

Για πρώτη φορά, ένα αλβανικό πολιτικό κόμμα δημιουργεί παράρτημα στην Ελλάδα με επίκεντρο την φροντίδα των Αλβανών μεταναστών, όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. Πολλοί Αλβανοί πολιτικοί έχουν μιλήσει στο όνομα των μεταναστών τα τελευταία 23 χρόνια δημοκρατίας στη χώρα, όμως τίποτα δεν έγινε γι' αυτούς, ακόμη και το βασικό δικαίωμα του εκλέγειν στο κράτος καταγωγής τους. 

«Η «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία της Τσαμουριάς» εκτός από το πρόγραμμα και την εθνική πλατφόρμα, έχει ως στόχο συμμετάσχει σε εκλογικές αναμετρήσεις στη γειτονική Ελλάδα, μάλιστα στις τοπικές εκλογές αναμένεται πάνω από 500 χιλιάδες Αλβανοί με δικαίωμα ψήφου να υποστηρίξουν το πρώτο αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα», τονίζεται στην ανακοίνωση των ερυθρόμαυρων εθνικιστών.
Όλα αυτά φαίνεται πως είναι άλλη μια προσπάθεια προσέλκυσης ψήφων ενόψει των εκλογών καθότι από τον Νοέμβριο του 2012 το ΣτΕ έχει καταργήσει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους μετανάστες. Πάντως μετά από αυτή την κίνηση η Χρυσή Αυγή ετοιμάζει την ίδρυση παραρτημάτων στην Βόρειο Ήπειρο ούτως ώστε να συμμετάσχει στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της Αλβανίας διεκδικώντας την ψήφο των άνω των 400.000 αυτοχθόνων Βορειοηπειρωτών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.