ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

"Η χειρότερη στιγμή μου ήταν όταν με ... μάλωσε ο Σόιμπλε.!!

 

Σε μια δημόσια δήλωση υποτέλειας της χώρας αλλά και δήλωση "αυτομαστίγωσης" προχώρησε ο yπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, την νύχτα μιλώντας σε εκπομπή της τηλεόρασης του Σκάϊ .

Συγκεκριμένα η τελευταία ερώτηση της συνέτευξης από τον Αλέξη Παπαχελά: "Πέστε μια ανθρώπινη στιγμή που απογοητευθήκατε κατά τη διάρκεια της θητείας σας ως υπουργός Οικονομικών;". Αφοπλιστική απάντηση του Στουρνάρα :


"Στενοχωρήθηκα...όταν με πήρε ξαφνικά στο τηλέφωνο ο Σόιμπλε και με μάλωσε επειδή είπα στη Βουλή για την επιμήκυνση του χρέους! Αυτό δεν έπρεπε να το πεις μου είπε. Εκεί λύγισα"!
Δηλαδοί δεν συγκλονίστηκε ούτε λύγισε από το 1.300.000 επίσημα ανέργους, ούτε από τα 3.500.000 Ελλήνων στο όριο της φτώχειας (στοιχεία Eurostat).

Ούtε καν από τα υποσιτισμένα παιδιά που θα παραλαμβάνουν συσσίτια από τον Φεβρουάριο, όπως δήλωσε ο συνάδελφός του υπουργός Παιδείας Κ.Αρβανιτόπουλος στην Βουλή, που σημαίνει ότι οι γονείς τους δεν έχουν πόρους να τα ταΐσουν, να τα χορτάσουν.

Γεγονός που συνιστά όνειδος για την πολιτική και οικονομική ελίτ της χώρας. Όνειδος που πρέπει να ξεπλυθεί με κάποιο τρόπο.

Αλλά ούτε και από τις περισσότερες από 3.000 αυτοκτονιες που συνιστούν πραγματική σφαγή, του ελληνικού πληθυσμού.

Αντίθετα "κλαίει" με "μαύρες πλερέζες" γιατί τον "μάλωσε" ο Σόιμπλε! Ήμαρτον τι άλλο θα ακούσουμε, έλεος!

Τον καλούμε να ξανασκεφτεί πάλι αυτό που δήλωσε και να σκεφθεί ότι είναι Έλλληνας υπουργός. Και το "υπουργός" μπορεί να μην σημαίνει πολλά, αλλά το "Ελληνας" έχει βάρος 4.000 χρόνων (τουλάχιστον) δόξας...

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. Καταρχας αυτος ΔΕΝ ειναι Ελληνας,
    και κατα δευτερον, αν θελει καμια πανα να αλλαξη, εχω μερικες που πηρα σε προσφορα για την ανηψια μου.
    Και δεν ντραπηκε που το ειπε δημοσια???
    Το εχουν χασει εκει μεσα???
    Αυτοι οταν ειναι για μνημονιο, διαβαζουν τι λεει η παραγραφος για υπουργους και βολευτες, αν δεν γραφει τιποτα περικοπες γι'αυτους......υπογραφουν, για τους υπολοιπους δεν τα διαβαζουνε ....βαριουνται.Ετσι κι'αλλιος για απλα κεφαλια και νουμερα ειναι τα υπολοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υποταγμενοι στα ξενα συμφερωντα . θαβουν τον ορυκτο μας πλουτο για να τον χαρισουν μετα . τα καλα παιδια της γερμανιας . τους τραβαει ενας σοιμπλε και μια μερκελ απο το λουρι σαν σκυλια . δεν ειχε στομα να απαντησει στον σοιμπλε ? δεν υπηρχε εκεινη την στιγμη εστω και σταγονα ελληνα μεσα του ? πρωτον γιατι στην ουσια τον αδικουσε ο φιλος του ο γερμανος μιας και μεχρι τωρα ο στουρναρας εχει χασει τον υπνο του και τρεχει και δεν φτανει για να περασει τα μνημονιακα μετρα του πονου , μονο και μονο αυτο αν μου το ελεγε εμενα θα με εκανε εξαλο . ειναι σαν να μην αναγνωριζει τιποτα το φιλαρακι του , απο ολα αυτα που εκανε στην χωρα του εως τωρα, που εκτελουσε τυφλα τις εντολες του . στα βιβλια που εχω διαβασει για τον πολεμο του χιτλερ ενα μου εκανε εντιπωση .... οτι τους πρωδοτες απο αλλα κρατη που δινανε πληροφοριες στρατιωτικες στους γερμανους , τους κρατουσαν για μεγαλο διαστημα σχετικα .... μετα τους εκτελουσαν με τον χειρότερο τροπο . και γνωριζαν καλα γιατι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.