Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

Η Ελλάδα δεν θα πάρει τη δόση στις 12 Νοεμβρίου λόγω ασυμφωνίας ΔΝΤ...


"Στον αέρα" βρίσκεται η δόση των 31,5 δισ. είτε ψηφιστούν τα μέτρα την Τετάρτη είτε όχι! Όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο δηλώσεις αξιωματούχου της ΕΕ, δεν πρόκειται να ληφθεί απόφαση για την εκταμίευση της δόσης ότι και να κάνει η Ελλάδα, όσες περικοπές και να γίνουν στους μισθούς, απλώς και μόνο επειδή το ΔΝΤ συντάσσεται απόλυτα με την γραμμή των ΗΠΑ που θέλει να ληφθεί απόφαση για νέο "κούρεμα" του χρέους "Εδώ και τώρα", ενώ η Γερμανία επιμένει να αρνιέται. 

Έτσι, σύμφωνα με το Reuters, η ίδια πηγή είπε ότι "το Eurogroup είναι μάλλον απίθανο να λάβει οριστικές αποφάσεις για την Ελλάδα στις 12 Νοέμβρη".
Επισήμανε δε, ότι "η ευρωζώνη συνεχίζει να εργάζεται στο θέμα του ελληνικού χρέους, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα υπάρξει συμφωνία, ώσπου να κλείσουν όλα τα μέτωπα του πακέτου μέτρων"! 

Δηλαδή κανονικό "δούλεμα" στην πλάτη ενός ενός ολόκληρου λαού, χάριν μιας πλαστής πλειοψηφίας μιας πολιτικής ελίτ που εξαπάτησε για μια ακόμα φορά τους ψηφοφόρους μιλώντας για "επαναδιαπραγμάτευση".

Τέλος, ο ανώτατος αξιωματούχος ανέφερε ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επιμένει στην πρόταση της Κριστίν Λαγκάρντ για νέα απομείωση. Eπίσης το Dow Jones Newswires επικαλείται άλλους δύο Ευρωπαίους αξιωματούχους και υποστηρίζει ακριβώς το ίδιο πράγμα: Ότι στο Eurogroup της 12ης Νοεμβρίου είναι απίθανο να δοθεί μία λύση στο χρέος της Ελλάδας και τις επείγουσες χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας.

Αυτό σημαίνει ότι απλά θα εκτεθεί ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς που είχε ισχυριστεί ότι "Στις 16 Νοεμβρίου τελειώνουν τα χρήματα στα κρατικά ταμεία".

Κάτι που αμφισβητούν στην ΕΕ που δήλωσαν ότι "Δεν υπάρχει κανένα "πιστόλι που να μας σημαδεύει το κεφάλι μας".

ι σημαίνει αυτό; Ότι η κυβέρνηση θα πέσει μεν στο κενό με την ψήφιση των μέτρων, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα ανοίξει το αλεξίπτωτο της νέας δόσης! 

Φαντασθείτε τα νέα μέτρα να έχουν ψηφιστεί, να έχει κλειδώσει ύφεση της τάξης του 7-10% για το 2013, λόγω των φόρων και να μην έχει ληφθεί η δόση! Πόσες ημέρες θα επιβιώσει η κυβέρνηση; 


ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. Προδομένη Πατρίδα6 Νοεμβρίου 2012 - 11:32 μ.μ.

    ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ,ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΘΟΥΜΕ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΝΗΣΗΧΕΙΤΕ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΨΥΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ,ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ,Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΥΠΕΡΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.