ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Σαμαράς-Μέρκελ,όπως λέμε Τσολάκογλού-Γιόντλ!

 

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όπως τον Απρίλιο του 1941 ο Τσολάκογλου υπέγραφε το πρωτόκολλο παράδοσης της Ελλάδος στην Γερμανία,μία υπογραφή που έβαλε ενώπιον του στρατηγού Γιοντλ ,έτσι και σήμερα. Ο Σαμαράς αναμένει με κάθε επισημότητα την άφιξη της Γερμανίδας στρατηγού-καγκελαρίου Μέρκελ ώστε η τελευταία να επιθεωρήσει την αποικία της Ελλάδα!!!
«Φίλη χώρα είναι η Γερμανία», δήλωσε ο Σαμαράς, ακολουθώντας...

την ίδια γραμμή με τον Τσολάκογλου, ο οποίος ως φίλους υποδέχθηκε τους κατακτητές Γερμανούς, παραδίδοντας την Ελλάδα στην κατοχή τους. Ο Σαμαράς, υποτελής, δωσίλογος πολιτικός της σύγχρονης ιστορίας, αναμένει την Μέρκελ για να του υποδείξει ποια νέα σφαγή επιφυλάσσει για την Πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό.

Αυτό το πολιτικό κατασκεύασμα, ο Σαμαράς, του οποίου η προγιαγιά Πηνελόπη Δέλτα, αυτοκτονούσε μόλις οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Αθήνα, αντί να διδαχθεί από το αίμα των προγόνων του, διδάσκεται από τους δωσίλογους της χώρας οι οποίοι με τις πράξεις τους καταχωρήθηκαν στην μαύρη βίβλο της ελληνικής ιστορίας.

makeleio.gr



ΠΗΓΗ


2 σχόλια:

  1. Φίλοι ναι που τρώνε το σταφύλι μεταξύ τους!Ενα σύνθημα πρέπει να υπάρχει σε τεράστιο πανό,merkel go home,you are persona non grata in greece.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θυμάμαι στις εκλογες ..... ειχαν χασει το χρωμα τους , και ιδικα η μερκελ . γνωριζαν οτι αν μια στο εκκατομυριο δεν θα έβγαινε μνημονιακος προθυπουργος θα εχανε τα παντα μεσα σε μια νυχτα . το σχεδιο της γερμανιας καλα κρατεί . ξερετε ποσα εχουν κερδίσει απο την κριση στην ελλαδα ?παρα πολλα !!! ξερετε οτι το πραγματικο ποσο που εδωσε η γερμανια στην χωρα μας δεν ξεπερναει τα 15 δις ? εγιναν δυο φορες ποιο πλουσιοι με την δικια μας κρίση . για να δειτε ποσο ασχημα ξεπουλιόμαστε και ποσο φτηνα αγοραζουν την ελλαδα μας και μαζι ολα τα ονειρα μας , ποσο αλληθεια ειναι η τιμη ενος ελληνοπουλου για την κυρια μερκελ ? ο προθυπουργος μας που ασχολειτε με την φιλοευρωπαικη μικροοικονομία το γνωριζει καλυτερα απο ολους πιστεύω αυτο . και τελος εχει σκεφτει κανενας αν δεν μπαιναμε στο καταραμενο εβρω , και ειχαμε τωρα την δραχμη , πως θα ηταν η οικονομια μας ? σε τελεια κατασταση . καποιους αυτο δεν τους βολευε . βγαλανε ενα πενηνταευρω που στην ουσια αντικατεστησε το πεντοχιλιαρο . δειτε μονοι σας την οικονομικη μας απωλεια . ας χαρουμε την ευρωπη των δυο ταχητητων που ελεγαν καποτε καποιοι παλιοι προθυπουργοι . η ευρωπη των πάμπλουτων κρατων και των πάμφτωχων . αυτο ειναι ολο το διδαγμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.