Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Οι Γερμανοί θέλουν την απευθείας διοίκηση της χώρας

 

Η τελική λύση που ετοιμάζουν για την Ελλάδα θα σηματοδοτήσει μια νέα, εθνικά επώδυνη περίοδο για τη χώρα. Είναι θέμα λίγων εβδομάδων οι εκβιασμοί και οι απειλές να επανέλθουν στο προσκήνιο, με μεγάλο πρωταγωνιστή και πάλι το Βερολίνο…
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα», μόλις ψηφιστούν τα νέα μέτρα και ξεκινήσει η εφαρμογή τους, στο επίκεντρο της νέας επίθεσης θα βρεθεί η λεγόμενη «τελική λύση» για τη χώρα μας, δεδομένου ότι κατά κοινή ομολογία το πρόγραμμα που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει την κρίση, αλλά οδηγεί τη χώρα στην αποσάθρωση.

Ήδη, όπως αναφέρεται στα «Επίκαιρα», κορυφαίοι παράγοντες της Γερμανίας, όπως ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, ο πρόεδρος των Γερμανών βιομηχάνων, Χανς Πέτερ Κάιτελ, το Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου του Κιέλου αλλά και η ίδια η Άνγκελα Μέρκελ, προϊδεάζουν ότι η τελική λύση θα είναι η μετατροπή της χώρας όχι απλά σε Ειδική Οικονομική Ζώνη, αλλά και σε διοικητικό προτεκτοράτο της Γερμανίας.
Αν και αποφεύγουν να δηλώσουν ότι επιδιώκουν τη μετατροπή της Ελλάδας σε γερμανικό προτεκτοράτο, για να μην ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων, ωστόσο στο σύνολό τους οι Γερμανοί αξιωματούχοι κάνουν λόγο για Ευρωπαίους που θα αναλάβουν την καθοδήγηση της χώρας.

«Στο στόχαστρο»

Ο Μάρτιν Σουλτς, σε πολλές, επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του, αναφερόμενος στην Ελλάδα κάνει λόγο για «μια ασυνήθιστη χώρα», που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με συνηθισμένο τρόπο και τονίζει απροκάλυπτα ότι την ευθύνη πρέπει να την αναλάβουν «Ευρωπαίοι», δηλαδή Γερμανοί.

Οι δηλώσεις Σουλτς, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, προκάλεσαν ιδιαίτερη ένταση και κατά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, την προηγούμενη εβδομάδα στις Βρυξέλλες.

Ο ρόλος Ράιχενμπαχ

Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, και μάλιστα με απόφαση Συνόδου Κορυφής, η Μέρκελ επέβαλε τον Χορστ Ράιχενμπαχ στην Ελλάδα, σε μια προσπάθεια επιτήρησης της χώρας.
Στόχος του Γερμανού τεχνοκράτη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι να συμβάλει στην ανασυγκρότηση του ελληνικού κράτους στον τομέα των μεταρρυθμίσεων, ώστε αυτό να καταστεί παραγωγικό και αποτελεσματικό.

Όπως αναφέρεται μάλιστα στο δημοσίευμα, ο Ράιχενμπαχ προετοιμάζει το έδαφος, όπως και ο Γερμανός υφυπουργός, Χανς Γιόακιμ Φούχτελ, για την «τελική λύση», την απόλυτη, δηλαδή, χειραγώγηση για να εξυπηρετηθούν τα πολιτικά και οικονομικά σχέδια του Βερολίνου.

Προς την ίδια κατεύθυνση, και μάλιστα με επιστημονικό τρόπο, κινείται μελέτη του Πανεπιστημίου του Κιέλου, το οποίο πολλές φορές λειτουργεί και ως σύμβουλος της κυβέρνησης Μέρκελ.

Η πολιτική λύση

Στη γραμμή αυτή κινούνται πλέον πολλοί μέσα στο γερμανικό πολιτικό σύστημα, ενώ όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα αναδειχθεί ίσως στην κορυφαία σύγκρουση εντός της χώρας από τις πολιτικές δυνάμεις.

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα και οι χειρισμοί που γίνονται τόσο στο ευρωπαϊκό πλαίσιο όσο και από πλευράς ελληνικής κυβέρνησης οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην όξυνση της κρίσης, στην αποσάθρωση του κράτους, στην αδυναμία διοίκησης ενός δημόσιου τομέα που απλά ούτως ή άλλως δεν λειτουργεί.

Το ελληνικό κράτος δεν θα μπορεί, βάσει σχεδίου, να εξυπηρετήσει βασικές ανάγκες των πολιτών του, ώστε από θέση πλήρους αδυναμίας θα παραδοθεί στις ορέξεις των Γερμανών.


 newsbeast.gr

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

 1. H συμμετοχή του πρωθυπουργού σε εβραϊκό φόρουμ των ΗΠΑ είναι δήλωση υποταγής στην παγκόσμια νέα τάξη
  το εγραψε ο Γιώργος Σταφυλάς .5-10-12

  Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας η πρόθεση του πρωθυπουργού να συμμετάσχει στο παγκόσμιο φόρουμ που διοργανώνει το American Jewish Commette ( A.J.C.) τον Ιούνιο. Το Α.J.C. είναι η επίσημη και σημαντικότερη οργάνωση του Εβραϊκού λόμπι στην Αμερική. Έρχεται λοιπόν αυτή η είδηση να επιστεγάσει την υποψία που είχαμε ότι ο διεθνής σιωνισμός τοποθετεί σε όλες τις θέσεις κλειδιά δικούς του ανθρώπους. Είτε απευθείας σε Εβραίους στην καταγωγή είτε σε άτομα που έχουν κάποια Εβραϊκή ρίζα είτε δηλωμένους υποτακτικούς του παγκόσμιου Σιωνισμού.

  Το ίδιο συμβαίνει και με την χώρα μας. Αρκεί μια απλή απαρίθμηση των πρωθυπουργών που κυβέρνησαν την χώρα τα τελευταία τριάντα χρόνια, καθώς και σημαντικών στελεχών των κυβερνήσεων τους, για να αποδειχτεί του λόγου το αληθές. Ειδικά ο Γιώργος Παπανδρέου άτομο με εβραϊκή καταγωγή από την γιαγιά του Μινέικο δεν σταματούσε ποτέ, όπου βρισκόταν, από όποιο βήμα και αν μιλούσε, να προπαγανδίζει την ανάγκη για παγκόσμια διακυβέρνση. Άπατρις, Άθρησκος, οπαδός του πολύ-πολίτισμού και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, έβαλε την χώρα στο ΔΝΤ συνομιλώντας μυστικά με τον επίσης Εβραίο Στρός Κάν. Αξίζει να αναφερθεί για την σημειολογία του πράγματος η κίνησή του να καλύψρι τον πίνακα η ''Ελλάς ευγνωμονούσα ''με ένα κόκκινο πανί..  Ίσως όλα τα παραπάνω να είναι απλώς θεωρίες συνωμοσίας, αλλά είναι τυχαίο ότι όλη η εθνική κατρακύλα των τελευταίων δεκαετιών έχει συνδεθεί με κυβερνήσεις ανθρώπων αμφιλεγόμενης καταγωγής;

  Το A.J.C. διοργανώνει κάθε χρόνο ένα παγκόσμιο φόρουμ .Στο φετινό φόρουμ που θα γίνει στην Ουάσιγκτον θα συμμετάσχουν όπως και κάθε χρόνο σπουδαίες προσωπικότητες και αρχηγοί κρατών, όπως και ο δικός μας πρωθυπουργός. Τα θέματα που συζητιούνται σε αυτά τα φόρουμ είναι θέματα που απασχολούν τον παγκόσμιο ιουδαϊσμό, όπως ''Η θέση του Σιωνισμού στον σύγχρονο κόσμο", ''Σιωνισμός και παγκοσμιοποίηση'' και άλλα τέτοια. Μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα του φόρουμ εκτός από τα σημαίνοντα πρόσωπα διαφημίζεται και η δυνατότητα των συμμετεχόντων να επικοινωνούν διαδικτυακά με ιουδαίους από όλο τον κόσμο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.