ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Δραματικές επικοινωνίες Σαμαρά με ευρωπαίους


Μείζον θέμα δημιουργείται με την επιμονή της τρόικας σε μια σειρά μέτρων, τα οποία είναι και οικονομικά και κοινωνικά δυσβάσταχτα. Το κλίμα αυτό μεταφέρθηκε στη συνάντηση Σαμαρά-τρόικας. Το Μέγαρο Μαξίμου αν και κρατά χαμηλούς τόνους, λέγοντας απλώς ότι «η διαπραγμάτευση συνεχίζεται», βρίσκεται ουσιαστικά σε κόκκινο συναγερμό.

Ο Αντώνης Σαμαράς στάθηκε περισσότερο στα πολιτικά μεγέθη και λιγότερο στα οικονομικά, στη συνάντησή του με την τρόικα, τονίζοντας ότι η χώρα δεν θα μπορέσει να αντέξει την κοινωνική έκρηξη, ούτε το πολιτικό σύστημα να τη διαχειριστεί. Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς έχει ξεκινήσει μαραθώνιο τηλεφωνικών επαφών με ευρωπαίους ομολόγους του και ευρωπαίους αξιωματούχους. Στόχος είναι τουλάχιστον η χώρα να έχει κατοχυρώσει την επόμενη δόση και την επιμήκυνση, πριν τα μέτρα φτάσουν στη Βουλή.

Όπως εξηγεί ο Α. Σαμαράς, οι διαρροές μπορεί να είναι τέτοιες και τόσες, που το πρόβλημα να είναι αξεπέραστο. Όπως και να έχει, είναι φανερό ότι η κυβέρνηση έχει μπει στη φάση της πολιτικής διαπραγμάτευσης, προσπαθώντας να εξασφαλίσει τουλάχιστον ελαφρύνσεις.

ΠΗΓΗ κειμένου.

1 σχόλιο:

  1. ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΑ ΕΙΣΑΙ.Η ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.