ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Η Ρωσία ζήτησε να παρελάσουν με τους "Έλληνες αδελφούς" και Ρώσοι πεζοναύτες!


Η Ρωσία ζήτησε επίσημα στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων  να συμμετάσχει και άγημα πεζοναυτών από το ρωσικό αποβατικό "Νοβοτσερκάσκ" του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας το οποίο έχει περίπου 350 πεζοναύτες και κάπου 35 ΤΟΜΠ και ΤΟΜΑ σε ετοιμότητα ανάληψης δράσης μεταφέρει Ρώσους πεζοναύτες.

Είναι οι ίδιοι που παρέλασαν και στην Λήμνο, ξεσηκώνοντας θύελλα ενθουσιασμού μεταξύ των κατοίκων του νησιού

Ο προγραμματισμός της επίσκεψης του πλοίου προβλέπει να βρίσκεται 26 με 29/10 και οι Ρώσοι θέλουν να συμμετάσχουν σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις αφού απολαμβάνουν πρωτοφανείς εκδηλώσεις αγάπης των πολιτών προς το πρόσωπό τους και αυτό που αντιπροσωπεύουν.
Μάλιστα ένα φαινομενικά άσχετο γεγονός, η ανάληψη της προεδρίας του ΠΑΟΚ από τον ομογενή Ρώσο βουλευτή και βαθύπλουτο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδη και η πολύ καλή πορεία της ομάδας έχουν δημιουργήσει κλίμα λατρείας στην Θεσσαλονίκη για τους Ρώσους.
Οι Ρώσοι επιθυμούν να παρελάσουν με το άγημα των πεζοναυτών στην Θεσσαλονίκη. Μένει να δούμε αν τους δοθεί και η άδεια για κάτι τέτοιο από την κυβέρνηση.

Το μήνυμα που θα περάσει σε μια τέτοια ενέργεια θα έχει τεράστια γεωπολιτική σημασία για την χώρας μας και ειδικά για την γείτονα Τουρκία.

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ.ΕΜΠΕΝΕ ΠΟΥΤΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άγιος Κωνστάντιος ο Ρώσος προβλέπει ισως την αρχή και το τέλος του αρμαγεδώνα με ημερομηννίες !!!!!!!!!!!!!!! Άγιος Κωνστάντιος ο Ρώσος : Πρόκειται για Ρώσο νεομάρτυρα († 26 Δεκ. 1743, στην Κωνσταντινούπολη) που εμόνασε και στην Ι. Μονή Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους, ή για Ρώσο επίσκο- πο (†1806) κατά χειρόγραφο της Ι. Μονής Κωσταμονίτου Αγίου Όρους, που μας άφησε κάποιες προφητείες:

    ΚΕΦ. Α ΘΕΛΕΙ ΓΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

    ΚΕΦ. Β ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΥΘΕΝΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΕΝΑ ΑΙΜΑΤΩΔΗ ΛΟΥΤΡΟΝ.

    ΚΕΦ. Γ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΘΕΛΕΙ ΛΥΠΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ.

    ΚΕΦ. Δ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

    ΚΕΦ. Ε Ο ΦΘΟΝΟΣ ΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΝ.

    ΚΕΦ.ΣΤ ΔΙΑ 3 ΗΜΕΡΑΣ ΘΕΛΟΥΣΙ ΦΑΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΙ ΚΟΜΗΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑΙ.

    ΚΕΦ. Ζ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΦΘΟΡΑ ΔΙΑ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ.

    ΚΕΦ. Η ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΟΙ ΑΙΜΑΤΩΔΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑΙ.

    ΚΕΦ. Θ ΕΙΣ ΤΑΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ.

    ΚΕΦ. Ι ΕΙΣ ΤΑΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ ΖΕΣΤΗ ΓΕΝΗΣΕΤΑΙ.

    ΚΕΦ. ΙΑ ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ*.

    ΚΕΦ. ΙΒ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΠΕΡΙΟΝ.
    Δις τρισάριθμος χιλιαντάδος νόει, όταν τέρμα φέρωσιν, συν έβδομον αιώνα, ξανθόν γένος ορμήται πρός Βυζάντιον τάχα προς γενής ανακτόρων δειχθήση. Ώδε Πύλη θρήνησον επ’ άκρα νέμων, στέφος γαρ εν σοί, το στέφος όταν άρη, προς ύψος ήξω την πατηθείσαν χάριν, εφευροί μοι και κόψατε και τέλος αλαζόνας. Οπηνίκα μεν εις Άδην τρέχειν πάντας τοις εν τάφοις σπεύδοντας έξω, των δυσσεβών συστήματα κόπτετε ξίφος. Φευ σοι Πελοπόννησος πολεμηθήση, ούχ ως ξένος κίνδυνος, αλλ’ οικείως, πλείστα κόλα μένουσιν εν εξαμίλει. Γότθου συριγμός υιόν της Άγαρ φεύμα, όγε τρισαθλιόματος ύδατος του αλφαίως, ω των συμφορών τής νήσου τής Ελλάδος! μάλλον και τα πρώτιστα πάση τη κτίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.