ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Θα αποφασίσει ο Σαμαράς να δώσει την εντολή για πυροδότηση των S 300;


“Βολές με όλα τα οπλικά συστήματα”,μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, προβλέπεται στο σχέδιο στόχων του ΓΕΕΘΑ .

Το λογικό συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι αυτό σημαίνει πως θα δούμε και βολή από τους S 300.....

Το θέμα των S 300 και ειδικά της εκπαιδευτικής βολής που όλο γίνεται κι όλο μένει στα σχέδια το χειρίζεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Αυτό λένε οι πληροφορίες τις οποίες από το Μαξίμου δεν θέλουν καν να σχολιάσουν . 

Υποτίθεται όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες και δυσκολίες που είχαν να κάνουν με την ενεργοποίηση των S 300 ξεπεράστηκαν και αυτό προέκυψε και στη πρόσφατη επίσκεψη του Α/ΓΕΑ Α.Τσαντηράκη στη Μόσχα. Όμως το θέμα των S 300 δεν ήταν “τεχνικό”. Ήταν πάντα πολιτικό και διπλωματικό.

Πολλοί ήταν αυτοί που δεν ήθελαν και επιμένουν να μην θέλουν τους S 300 ενεργούς. Πόνταραν και κέρδιζαν βέβαια στην ελληνική ατολμία διαδοχικών κυβερνήσεων που κράταγαν τους S 300 ανενεργούς για να μην …ενοχληθούν , Τούρκοι, Αμερικανοί, Ευρωπαίοι. Κανείς δεν ενοχλήθηκε βέβαια ποτέ με τις πτήσεις των τουρκικών φωτογραφικών αεροσκαφών πάνω από τη Κρήτη που προσπαθούσαν να φωτογραφήσουν τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα.

Ούτε έδειξαν να ενοχλούνται όταν σε μία απ΄ αυτές τις τουρκικές αποστολές Τούρκος πιλότος δολοφόνησε τον Έλληνα χειριστή Κώστα Ηλιάκη.

Θα αποφασίσει ο Σαμαράς να δώσει την εντολή για πυροδότηση των S 300; Δεν είμαστε και τόσο αισιόδοξοι. 

onalert.gr

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. με τοσο μαλακια που τον δερνει σιγα μη δωση εντολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΜΜΕ Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 2 ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΗΘΗΚΑΝ ΤΙ ΩΡΑΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ S300 ΕΝΟΣ ΠΑΝΥΣΧΥΡΟΥ ΟΠΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΨΟΓΑ ΚΥΡΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΑΣΟΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΕΦΑΓΕ Η ΓΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.