Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

Γέροντας Εφραίμ: "Θα πάρουμε την Κων/πολη μετά τον Γ ΠΠ"! ΒΙΝΤΕΟ.


Ο Γέροντας Εφραίμ είναι ο τελευταίος ζώντας μεγάλος (μελλοντικός)  άγιος της Ορθοδοξίας αφού ο Γέροντας Παΐσιος και ο Γέρων Ιωσήφ έχουν ήδη κοιμηθεί. Οι λόγοι τους έχουν πάντα σημασία άσχετα με το πόση πίστη διαθέτει ο καθένας μας. Γιατί η Πίστη είναι Γνώση και δεν αποκτάται με λόγια αλλά με χρόνια πνευματικής εξέλιξης και υποδειγματικής ζωής. Καλόν είναι να λαμβάνονται υπόψιν τέτοιοι άνθρωποι, άλλωστε το μέλλον θα δείξει τυχούσα δικαίωσή τους.
Ο Γέροντας Εφραίμ λέει ότι....

όταν θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη θα περάσουν 33 χρόνια ευημερίας και μετά θα ξεκινήσει η πλήρη αποστασία και θα κυβερνήσει ο Αντίχριστος. Ο Γέροντας Εφραίμ αποκαλύπτει ότι δεν είναι ακόμα η εποχή της κυβέρνησης του Αντιχρίστου και ότι υπάρχουν ακόμα προφητείες που δεν έχουν συμβεί, όπως η κυβέρνηση της 33 χρονης βασιλείας του κοιμωμένου μαρμαρωμένου βασιλιά Ιωάννη μετά τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο, και το πάρσιμο της Κωνσταντινούπολης.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το σενάριο είναι αισιόδοξο μπροστά στο γιο της Ανομίας. Ακολουθεί το βίντεο με το κύρηγμα του Γέροντα. Πάντως ακόμα και από γεωπολιτικής απόψεως είναι πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λέει, καθότι ζούμε σε καιρούς χαλεπούς. Καλόν είναι να καταλάβουμε ότι ο Γέρων χρησιμοποιεί Χριστιανική Γλώσσα, όχι εκμοντερνισμένη Νεοελληνική.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.