Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Κυβέρνηση της μνημονιακής χρεοκοπίας


Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της ανακοίνωσης του νέου πακέτου μέτρων, σημειώνοντας πως «η κυβέρνηση της μνημονιακής χρεοκοπίας προσφέρει "γη και ύδωρ" στους δανειστές, με νέο σφαγιασμό των εισοδημάτων των εργαζομένων και ισοπέδωση της χώρας».
«Ο κ. Σαμαράς είναι υπόλογος απέναντι στον ελληνικό λαό και δεν έχει καμία νομιμοποίηση στο να συνεχίσει την πολιτική που απέρριψαν ξεκάθαρα οι πολίτες στις τελευταίες εκλογές» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ, «όσα επιχειρήματα κι αν προσπαθεί να επιστρατεύσει για να δικαιολογήσει την εμμονική συνέχιση της ίδιας αποτυχημένης πολιτικής, είναι ολοφάνερο ότι η ανάπτυξη και η ανασυγκρότηση της οικονομίας προϋποθέτει την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής και μια ριζικά διαφορετική στρατηγική για την Ελλάδα και την Ευρώπη, στη βάση της στήριξης της εργασίας και του κοινωνικού κράτους, της φορολόγησης του πλούτου και της αναδιανομής του προς τα ασθενέστερα στρώματα».

Τα νέα κυβερνητικά μέτρα θα προκαλέσουν κοινωνικό και εργασιακό κραχ και δεν θα είναι τα τελευταία, προειδοποίησε από την πλευρά του, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας λόγο για «μακρόσυρτη παρατεταμένη πορεία αδιεξόδου για τη χώρα».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.