ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Όπως και να το κάνουμε, είμαστε πιο έξυπνοι από τους Σουηδούς!


Το defence-point.gr εσχάτως έχει αφιερωθεί σε έναν αγώνα να προωθήσει το σχέδιο για την αχρήματη κοινωνία, με την χρήση του πλαστικού χρήματος.

Τελευταίο άρθρο του :
 
Τέλος το χρήμα στη Σουηδία: Εμείς είμαστε οι έξυπνοι;

Πέραν του ότι είμαστε ορθόδοξοι χριστιανοί κι έχουμε ενημερωθεί επ' αυτών με πάσα λεπτομέρεια από τους αγίους μας - εσχάτως τον γέροντα Παΐσιο - ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι η υφιστάμενη κατάσταση είναι το αποτέλεσμα ενός μακρόχρονου σχεδίου και συνεχόμενων εσκεμμένων ολιγωριών ώστε να δημιουργηθεί το πρόβλημα και να φέρουν την προκατασκευασμένη λύση.

Οι απαξιωτικές αναφορές σε όσους πιστεύουν πως όντως έχουμε πέσει θύματα μιας μακρόχρονης συνωμοσίας δεν αποδεικνύουν το αντίθετο και υποκρύπτουν πονηρή σκοπιμότητα.

Είναι τραγικό πως οι υποστηρικτές αυτών των σχεδίων είναι τόσο προβλέψιμοι. Μια ανάγνωση των "ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ" και του Β' Τόμου των Λόγων του γέροντα Παΐσιου θα τους έκανε να αισθάνονται ...γυμνοί.

Δεν τα διάβασαν; Ποιος ξέρει...

Το σίγουρο όμως είναι ότι ελπίζουν να μην τα διαβάσαμε εμείς ώστε να μας πιάσουν στον ύπνο.
Οι κίνδυνοι από το σύστημα που φιλοδοξούν να εφαρμόσουν στην χώρα μας είναι ευνόητοι και έχουν χιλιοειπωθεί και συγκλίνουν στο γεγονός της υποταγής των ανθρώπων σε μια ηλεκτρονική φυλακή όπου θα είναι διάφανη η ζωή τους και οι ίδιοι ευάλωτοι στις απειλές των διαχειριστών του συστήματος εφ' όσον είναι επίκίνδυνοι γι' αυτό.

Υπάρχουν τρόποι για να λυθεί το πρόβλημα της φοροδιαφυγής αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα και η παραδειγματική τιμωρία των παραβατών - πρόσφατα βγήκε στο φως το κουκούλωμα μεγάλων υποθέσεων από τον Giorgaki Papandreou. 

Οι καρτούλες και οι ηλεκτρονικές φυλακές είναι εκ του πονηρού...

Και για να απαντήσουμε στον τίτλο του άρθρου, όπως και να το κάνουμε, είμαστε πιο έξυπνοι από τους Σουηδούς αφού αυτοί πάνε να εγκλωβιστούν στην ηλεκτρονική φυλακή χωρίς λόγο δηλ. την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής που λένε σε μας, κιόλας...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.