ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Βίασαν τον αμερικανό πρέσβη, πριν τον δολοφονήσουν!


Έζησε την κόλαση πριν ξεψυχήσει ο Αμερικανός πρέσβης από τα καθάρματα που η κυρία Κλίντον έφερε στην εξουσία σε όλη την μεσόγειο....
Σύμφωνα λοιπόν με Λιβανέζικη ιστοσελίδα, ο πρέσβης βιάστηκε πριν δολοφονηθεί. Οσο και αν φαίνεται απίστευτο, θυμάστε τον βιασμό του Καντάφι με ξιφολόγχη πριν εκτελεστεί αλλά και την υποδειγματική συμπεριφορά των ευσεβών τούρκων κάθε φορά που “άπιστοι” έπεφταν στα χέρια τους.
Ακόμη και βρέφη....

olympia.gr

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. ετσι κανουν αυτοι οι βαρβαροι απιστοι. εχουν μεγαλη ανωμαλια στο κεφαλι τους .η κλιντον εβγαλε τα ματια της με τα ιδια της τα χερια . οι αμερικανοι θρεψανε το φιδι μεσα στον κορφο τους .τωρα θα γευτουν το δηλητιριο του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ...
    ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟ ΖΥΓΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ.
    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ....
    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσο τα αμερικανικά κτήνη εκτελούν άβουλα τις επιθυμίες των εβραιοσιωνιστών πατρώνων τους αυτά θα παθαίνουν. Θα λυπόμουν περισσότερο αν αυτό το παθαινε απλό αμερικανός πολίτης. Ο αμερικανός αξιωματούχος-πρεσβευτής ήταν συμμέτοχος στην.. λεγόμενη "αραβική άνοιξη" στη Βεγγάζη, κατά του Καντάφι.... ο ίδιος αυτός πρεσβευτής καθοδηγούσε τους φανατικούς μουτζαχεντίν αντικαθεστωτικούς και τους εφωδίαζε με όπλα... και ο ίδιος παρέμενε προκλητικά αδιάφορος όταν αυτοί οι.... θρησκευτικά ανώμαλοι ενός αχαλίνωτου Ισλάμ έβαζαν την ξιφολόγχη στον κώλο ενός αιχμάλωτου -αδιάφορα ποιος ήταν, ήταν πάντως ένας αιχμάλωτος που ΩΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ!- πριν το βασανίσουν οικτρά με κάθε είδους μαρτύρια. Αυτού του είδους τους πρεσβευτές που εκτελούν πιστά τις εντολές των αδίστακτων εβριοσιωνιστών νεοταξιτών δεν με λυπεί ιδιαίτερα ο θάνατός τους, διότι όπως λέει το Χριστιανικό ρητό "μάχαιραν έδωσαν, μάχαιραν θα λάβουν...".
    Ας πρόσεχαν οι Αμερικανοί, τί είναι το δίκαιο, και αυτό να υπεράσπιζαν και όχι ποια είναι τα (πετρελαϊκά....) συμφέροντά τους. Διότι όπως διαπίστωσε σωστά η Κλίντον -εκ των υστέρων, όμως, μόνο κατά την κηδεία του διπλωμάτη-, "δεν αλλάζουνε οι λαοί την δικτατορία ενός δικτάτορα για να τους επιβληθεί η δικατορία ενός ιμάμη"....
    Αχ, κυρία εβραία Χίλαρυ, "στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.