Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΣΑΜΑΡΑΛάβαμε και δημοσιεύουμε την επιστολή 26χρονου νέου απο τα Γιαννιτσά, την οποία απέστειλε στον Πρωθυπουργό κ.Αντώνη Σαμαρά και του ζητάει συμβουλές για να ανοίξει.....πιτσαρία(!!) στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.Διαβάστε τι ζητά απο τον Πρωθυπουργό

Αγαπητέ Κύριε Πρωθυπουργέ...

Αντιλαμβάνομαι πως η στιγμή που επιχειρώ να επικοινωνήσω μαζί σας δεν είναι και η καλύτερη καθώς όπως όλοι οι Έλληνες έτσι και γω παρακολουθούμε την φιλότιμη προσπάθεια σας, για την ανάκαμψη και σωτηρία της πατρίδας μας. Όμως για μένα δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από το να στραφώ σε σας και να παρακαλέσω για κάποιες χρήσιμες συμβουλές.Με τον καλύτερό μου φίλο σχεδιάζουμε να ανοίξουμε μια πιτσαρία στο πεζόδρομο Γιαννιτσών. Είναι παιδικό μας όνειρο και θέλουμε να το κάνουμε πράξη καθώς τα πτυχία που μας ανάγκασαν να πάρουμε οι γονείς μας δεν έχουν αξία στην αγορά εργασίας και δεν επιθυμούμε να ακολουθήσουμε άλλους φίλους που πήραν το δρόμο της ξενιτιάς.

Ετσι στρέφομαι σε εσάς καθώς από ότι θυμάμαι η δική σας πιτσαρία είχε «ξεσκήσει» όπως είπατε σε συνέντευξή σας.Αρχικά να επισημάνω πως υπάρχουν δεκάδες ανοίκιαστα μαγαζιά στην πόλη μας. Θέμα χώρου όπως γίνεται κατανοητό δεν υφίσταται. Ούτε και αρχικού κεφαλαίου, καθώς ο πατέρας μου έκανε αίτηση για συνταξιοδότηση πριν ένα μήνα οπότε πολύ σύντομα(φαντάζομαι μέχρι το τέλος καλοκαιριού) θα λάβει το εφάπαξ. Έτσι στηριζόμενοι στις διαβεβαιώσεις σας για γρήγορη πληρωμή, θα έχουμε σίγουρη κεφαλαιακή επάρκεια.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ,και θα θέλαμε τις χρήσιμες συμβουλές σας, είναι τα εξής. Η διαφαινόμενη διατροφική κρίση που περνά ο χορτάτος Έλληνας, μας θέτει ένα σωρό διλήμματα που υποπτευόμαστε πως τα αντιμετωπίσατε και σεις στην Αμερική όταν ανοίξατε τη δική σας πιτσαρία.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν... Να πάμε σε παραδοσιακές γεύσεις ή να στραφούμε σε νέα προϊόντα;

 Να δώσουμε παραδοσιακά σχήματα στην πίτσα ή να επιχειρήσουμε επιμηκύνσεις που καθώς θα μακραίνουν την πίτσα, θα μας οδηγήσουν σε νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις; Να πουλάμε ακριβά και για ελάχιστους ή να πουλάμε πάμφθηνα και για τους πολλούς; Να προτιμήσουμε Έλληνες προμηθευτές ή να στραφούμε στα εισαγόμενα που έχουν κατακλείσει τις αγορές και τα σουπερ μάρκετ; Να περιμένουμε πρόγραμμα επιχορήγησης για νέους επενδυτές ή να προχωρήσουμε με το εφάπαξ του μπαμπά;

Και επειδή γνωρίζουμε πως κατέχεται πολύ καλά το θέμα «Πιτσαρία» θα θέλαμε αν είναι δυνατόν να μας δώσετε και κάποιες επιπλέον πληροφορίες-προτάσεις-ιδέες που μόνο εσείς εφαρμόσατε στη δική σας επιχείρηση.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
για την ανταπόκρισή σας.

Υ.Γ
Υποσχόμαστε πως στα πρώτα ψησίματα θα σας αποστείλουμε κεράσματα για το προσωπικό στο Μέγαρο Μαξίμου.

1 σχόλιο:

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.