ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

«Κλειδώνει» αρχές Σεπτέμβρη το νέο πακέτο μέτρων

 Σημαντικός σταθμός είναι η επίσημη Σύνοδος του Eurogroup στις 8 Οκτωβρίου όπου αναμένεται να αποφασισθεί και η εκταμίευση της επόμενης δόσης.
 
Εντός του πρώτου 15νθημέρου του Σεπτεμβρίου και πριν από την άτυπη Σύνοδο του Eurogroup, στις 14 Σεπτεμβρίου στην Κύπρο θα έχει ολοκληρωθεί το πακέτο μέτρων των 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ το οποίο θα παρουσιασθεί μαζί με το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2013.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, σημαντικός σταθμός είναι η επίσημη Σύνοδος του Eurogroup στις 8 Οκτωβρίου όπου αναμένεται να αποφασισθεί και η εκταμίευση της επόμενης δόσης. Μέχρι τότε, θα πρέπει να έχει έρθει προς ψήφιση το πακέτο μέτρων στη Βουλή για να ακολουθήσει η καθοριστική έκθεση της τρόικας.
«Η έκθεση θα επιβεβαιώνει την αξιοπιστία και την αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης, ενώ θα περιλαμβάνει και εκτιμήσεις για την ελληνική οικονομία και για τη βιωσιμότητα του χρέους.
Υπό αυτήν την έννοια, θα επηρεάσει σημαντικά και τις αποφάσεις για την επιμήκυνση κατά δύο χρόνια του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, σταθερός στόχος της ελληνικής κυβέρνησης», σημειώνει τέλος μέσω της Real News και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΦΡΑΣΗ
    "ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ...Ή κάτι άλλο"
    γιατί αρχίσατε να κλειδώνετε τα νεύρα
    του κόσμου!!! ΚΡΕΤΙΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.