Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

“Μα θα καταστρέψεις το Έθνος σου” Είπαν στον Παπανδρέου και εκείνος προχώρησε στο μνημόνιο


Έτσι τώρα ο ηρωικός εισαγγελέας Πεπόνης πετά το γάντι στο πολιτικό σύστημα: “Καθήστε στο σκαμνί τον Παπανδρέου” 
Σύμφωνα με ασφαλέστατη πηγή, ο άξιος λειτουργός της...
δικαιοσύνης Γρηγόρης Πεπόνης,μετά την μαραθώνια κατάθεση του κυρίου Ρουμελιώτη, φώτισε τις τελευταίες σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης και ενεργοποιεί το....


άρθρο 86 του Συντάγματος πετώντας το γάντι στο πολιτικό σύστημα. Ένα πολιτικό σύστημα που σέρνεται ενώπιον των ευθυνών του από την ασκητική μορφή με την γρανιτένια θέληση που παραπέμπει σε πολεμιστή ομηρική έπους.
Χτύπημα χωρίς δισταγμό: “Σας δίνω την ευκαιρία να επιδείξετε πολιτική συνέπεια και
ανδροπρέπεια”. Και εδώ δεν υπάρχουν υπεκφυγές, δεν υπάρχουν τεθλασμένες.
 
Το ερώτημα έχει μόνο μία ευθεία απάντηση: Κύριε Σαμαρά, δεσμευθήκατε για εξεταστική ώστε να διερευνηθεί το πως φτάσαμε στο μνημόνιο. Ο Έλληνας εισαγγελέας σας γλιτώνει από την οπερέτα των διαβουλεύσεων με τους κυβερνητικούς εταίρους και σας στέλνει τον φάκελλο με το όνομα “Γιώργος Παπανδρέου” στο εξώφυλλο. Θα προχωρήσετε; Τυχόν αρνητική απάντηση σημαίνει κουρέλιασμα του Συντάγματος. 
 
Το ίδιο ισχύει για κάθε Έλληνα βουλευτή που θα κληθεί να αποδείξει εάν η Ελληνική δημοκρατία θα επιβιώσει ή θα συντριβεί υπό το βάρος ατομικών αμαρτιών που η απόπειρα συγκάλυψης θα τις μετατρέψει αυτόματα σε συλλογικές.
 
 Ο κύριος Ρουμελιώτης έκανε το καθήκον του αποκαλύπτοντας κάθε πτυχή του εγκλήματος. Εκεί που έπρεπε, απέναντι σε έναν εισαγγελέα που όπως σχολίαζε μετά την μαραθώνια κατάθεση του, αποτελεί Εθνικό κεφάλαιο.
 
 Το “Μα θα καταστρέψεις το Έθνος σου” που ξεστόμισε έντρομος ακόμα και ο απεχθής παγκόσμιος τοκογλύφος, ας ηχήσει σαν καμπάνα σε κάθε πολιτικό έρμαιο βαλίτσας ή “τηλεοπτικής παραγωγής”. Όποιος πρόδωσε αυτό το Έθνος κονιορτοποιήθηκε στην ατσάλινη περιστροφή χιλιάδων χρόνων Ελληνικής πνοής.

olympia.gr
nyxtobaths.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΕΜΠΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΠΙΑ ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ?ΠΟΣΟ...ΤΟΣΗ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΣΗ?ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΣΕΝΑ ΛΑΚΟ ΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΠΙΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.