Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

Αίγυπτος: "Κάρφωσαν" σταυρό στο στόμα Χριστιανής!!!


 Όπως διαφαίνεται ο μεγάλος χαμένος της Αραβικής Άνοιξης δεν είναι άλλος από το Χριστιανισμό, ο οποίος κυνηγιέται σε Ανατολή (με φρικτά εγκλήματα όπως σας έχουμε δείξει) και Δύση (απαγόρευση σταυρών, εικόνων, απολύσεις). Είναι προφανές ότι ενοχλεί ιδιαιτέρως το συγκεκριμένο θρησκευτικό δόγμα τη Νέα Τάξη Πραγμάτων,η οποία θέλει να.....
εγκαθιδρύσει την Πανθρησκεία (Εωσφορισμό) στον πλανήτη, καθότι η κοινή λατρεία προς την Νέα Εξουσία θα είναι απαραίτητο συστατικό στη δημιουργία του Παγκόσμιου Κράτους.

Η εικόνα που βλέπετε είναι ιδιαιτέρως σκληρή, όμως πρέπει να δημοσιευθεί για να κατανοήσουν όλοι και χωρίς δικαιολογίες του στιλ "δεν ήξερα, δεν ρώταγα" τι τους περιμένει αν δεν αντιδράσουν επιτρέποντας την ροή χιλιάδων ανθρώπων διαπαιδαγωγημένων με τέτοια ήθη και έθιμα που να επιτρέπουν τέτοια στυγερά και άνανδρα εγκλήματα  σε ανυπεράσπιστες γυναίκες.

Να γνωρίζετε επίσης ότι δεν τους ενοχλεί καθόλου αν τους αποκαλείται "δειλούς" και άλλά ωραία, δεν τους απσχολούν αυτά, προκειμένου να εκτελέσουν το "θεάρεστο" έργο τους, ειναι ικανοί να γίνουν ακόμα πιο "δειλοί".


Αναδημοσιεύουμε λοιπόν από το filonoi.gr προς γνώση και συμμόρφωση.

"Ὠραῖα πράγματα συμβαίνουν στὸν πλανήτη μας.
Ἀπὸ τὴν μία ὁ φασισμὸς τῶν ἀριστερῶν, ποὺ ντὲ καὶ καλὰ θέλουν νὰ μᾶς πείσουν γιὰ τὸ πόσο πρέπει νὰ συμπονοῦμε τοὺς «κατατρεγμένους» τοῦ πλανήτου κι ἀπὸ τὴν ἄλλην οἱ «κατατρεγμένοι»  τοῦ πλανήτου ποὺ ὅλα τὰ σφάζουν κι ὅλα τὰ μαχαιρώνουν!!!

Οι… καλοί μουσουλμάνοι της Αιγύπτου βίασαν, ξυλοκόπησαν, μαχαίρωσαν και κάρφωσαν σταυρό στο στόμα νεαρής γυναίκας, η οποία έκανε το… “έγκλημα” να είναι χριστιανή.
Αυτά τ’ απάνθρωπα κτηνοειδή θέλουν να μας επιβάλλουν.

Γεώργιος Μεταξᾶς

Ταύτοχρόνως στὸ Πακιστὰν τοὺς καῖνε ζωντανούς, σὲ διάφορες χῶρες τῆς Ἀφρικῆς (κι ὄχι μόνον) τοὺς ἀποκεφαλίζουν πρὸς παραδειγματισμὸν κι ἐδῶ μᾶς …ἀπειλοῦν μὲ πόλεμο έὰν δὲν τοὺς σεβαστοῦμε!
 Μὲ τὴν δική μου νοημοσύνη πλέον ἀδυνατοῦν νὰ παίξουν. Δὲν ξέρω τὶ γίνεται μὲ τὴν δική σας ὅμως.
Ἀφῆστε δὲ ποὺ τελικῶς μᾶς ἔχουν τόσο πολὺ ἐξαπατήσει, ποὺ θεωρῶ πὼς κυριολεκτικῶς ζοῦμε σὲ εἰκονικὴ πραγματικότητα!!!!

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΑΓΚΝΤΙ ΓΙΑΚΟΥΜΠ…!!!


Το κλείσιμο ενός φιλανθρωπικού Ιατρικού Κέντρου που πραγματοποιεί δωρεάν επεμβάσεις σε μικρά παιδιά απειλούν να κλείσουν φανατικοί μουσουλμάνοι επειδή ιδρύθηκε από τον παγκοσμίου φήμης καρδιοχειρουργό σερ Μαγκντί Γιακούμπ, μόνο και μόνο γιατί είναι χριστιανός!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης “Barnabas Aid” το Κέντρο που βρίσκεται στην αιγυπτιακή πόλη Aswan πραγματοποιεί δωρεάν επεμβάσεις σε παιδιά μουσουλμάνων και χριστιανών. Όμως ριζοσπαστικά στοιχεία της μουσουλμανικής κοινότητας του Aswan επιθυμούν να κλείσει το κέντρο λόγω των χριστιανικών πεποιθήσεων του ιδρυτή του.

Όπως δήλωσε στην αιγυπτιακή τηλεόραση η μουσουλμάνα διευθύντρια του κέντρου το κλείσιμό του θα αποτελέσει μεγάλη απώλεια για τη χώρα.

Ξέρετε τί πιστεύω;

Τὸ μοναδικόν τους πρόβλημα δὲν εἶναι ἡ ὁποιαδήποτε ῥατσιστικὴ συμπεριφορὰ ἐναντίοντους, διότι κάτι τέτοιο εἶναι ἀνύπαρκτον.

Τὸ μοναδικό τους πρόβλημα εἶναι τὸ ὄ,τι δὲν ὑπακούουμε στὸν δικό τους νόμο ποὺ ὑπαγορεύει τὸ κοράνι τους. Δῆλα δὴ ἐμεῖς εἴμαστε, κατ’ αὐτοὺς πάντα, παραβατικοί. Δῆλα δὴ εἶδος πρὸς ἐξαφάνισιν!
Ὅσο γιὰ τοὺς ΛΑΘΡΟλάγνους…
Αὐτοὶ χωρίζονται σὲ δύο κατηγορίες. Στοὺς ἠλιθίους καὶ στοὺς πανηλιθίους.

Ἠλίθιοι εἶναι αὐτοὶ ποὺ τὰ  «παίρνουν» ξεπουλῶντας ἀκόμη καὶ τὴν ἴδια τὴν μάνα τους, στὸν βωμὸ τοῦ νεοταξισμοῦ τους. Δὲν ἔχουν ἰδεολογίες. Ἀνὰ πάσᾳ στιγμὴ μποροῦν νὰ ἀλλάξουν θέσεις, ὀπτικές, κόμματα. Καὶ εἶναι ἠλίθιοι διότι δὲν μποροῦν νὰ ἀντιληφθοῦν τὴν ἀξία τῆς ἀληθείας.

Πανηλίθιοι εἶναι αὐτοὶ ποὺ ἀκολουθοῦν τοὺς ἠλιθίους, θεωρῶντας πὼς βρῆκαν τὸ φῶς τους, ὥς ἄλλοι στραβοὶ κι ἀόμματοι!!!
Ποιός τήν πληρώνει;
Ὁ ἀγαθός… Γιὰ τὴν ὥρα τοὐλάχιστον. Διότι εἶναι κουραστικὸν νὰ συζητᾶμε γιὰ ἀχλᾶδες διαρκῶς… Δὲν κάνει.

Φιλονόη.

Εμείς να τονίσουμε ότι δεν έχουμε τίποτα με τους ΦΙΛΗΣΥΧΟΥΣ μουσουλμάνους, τα ριζοσπαστικά στοιχεία είναι το πρόβλημα, και δυστυχώς είναι εκατομμύρια από αυτούς και χάρις την πολιτική διασποράς ανά την υφήλιο της Νεας Τάξης Πραγμάτων, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. 

ΠΗΓΗ

6 σχόλια:

 1. Εγώ ομωσ έχω πρόβλημα με τους φιλησυχους μουσουλμάνους θέλω να τους πάρω τα κεφαλιά όλους γιατί έχουν κ αυτοί το μικρόβιο μέσα τους!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΕΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ψεύτικο παίδες ... είναι δουλειά καλλιτέχνη ...

  http://ru-antireligion.livejournal.com/8424322.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτους θελουν να σεβαστουμε και μεσα στην χωρα μας?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Λυπάμαι πάρα πολύ γι αυτό που αντίκρισα , αλλά και αυτά που διάβασα , αυτά να βλέπει η Ενωμένη Ευρώπη για να καταλάβει το μεγάλο λάθος που έκανε , την παγκοσμιοποίηση χωρίς να βάλει κανόνες και φραγμούς στους συνανθρώπους μας που άλλοι ήρθαν και άλλοι δεν μπόρεσαν να το κατορθώσουν , τα χειρότερα θα εμφανιστούν αργότερα όταν οργανωθούν και αποκτήσουν την ιθαγένεια της όποιας χώρας που ευρίσκονται. Δεν γνωρίζω γιατί έτσι ξαφνικά πραγματοποιήθηκε αυτή η ιδέα της παγκοσμιοποίησης χωρίς μελέτη και σπουδή , και όπως λέμε εμείς οι ξυπόλητοι (που μας αποκάλεσαν στην μεγάλη εορτή της Μ.Βρετανίας) Ελληνες , μπήτε μέσα και αλέστε και αλεστικά μην δώσετε .Θα έπρεπε όταν όποιος δίποτε εισέρχεται στην χώρα που επέλεξε να ζήσει ότι να σέβεται το ήθος και την θρησκεία του εκάστοτε κράτους , και όχι να επιβάλει με αυτόν χειρότερο τρόπο τα χαρακτηριστικά της δικιάς του θρησκείας , διότι κανείς δεν τους κάλεσε , εμείς οι συνάνθρωποι τους τους αγκαλιάσαμε και τους δεχτήκαμε για να σωθούν από ότι τους ανάγκασε να φύγουν από την Χώρα τους .
  Εκτός εάν γίνεται αυτό εσκεμμένα για να μας κάνουν όπως την Αμερική που κάθε λογιών καρύδι βρίσκετε στην χώρα τους , και θέλουν να χάσουμε την κουλτούρα μας και τον αυτοσεβασμό μας μεταξύ μας.
  Εδώ έχει παίξει μεγάλο παιχνίδι το Δ.Ν.Τ. του εξωτερικού με τα Δ.Ν.Τ. του εσωτερικού . για να μας κάνουν από τι πρέπει να σωθούμε από την φτιαχτή οικονομική κρίσή η από τον πόλεμο Θρησκευτικό που θα μας έχουνε στίσει εν αγνοία του λαού της Ενωμένης Ευρώπης . ότι δεν μπόρεσαν να μας κάνουν οι Οθωμανοί κατακτητές , το κάνουν οι Εβραίοι με τον Παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο και βέβαια και θρησκευτικό . Αυτά έχω να σας πω προς το παρόν , πιστεύω λίαν συντόμως εάν είμαι καλά θα διαβάσετε και άλλα πολλά και αληθινά .

  Ευχαριστώ όσους το διάβασαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πόσοι τέτοιοι εγκληματίες κυοφορούν στη ΕΛΛΑΔΑ και τους στηρίζουν οι ντόπιοι .... λεβέντες μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.