Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Προσφυγή Ρωσίας στο ΕΔΑΔ για το διωγμό που υφίσταται ο Χριστιανισμός στην Ευρώπη


"Να'χετε σταυρό στο μέτωπο να σας γνωρίζουν" έλεγε ο Πατροκοσμάς όταν γυρνούσε όλη την Ελλάδα για να κρατήσει ζωντανή την Πίστη και την Εθνική συνείδηση στους υπόδουλους Ελληνες. Βλέπετε ο Άγιος γνώριζε ότι με τη λογική οι άνθρωπο δεν αντέχουν τα βάσανα.
Η λογική δεν σου ψιθυρίζει "κάνε υπομονή", αντίθετα σου λέει "παραδώσου και όλα θα πάνε καλά, αρκεί να γίνεις σαν και αυτούς". Για να υπερβείς ανυπέρβλητα εμπόδια μόνο με την Πίστη μπορείς να τα καταφέρεις, γιατί η πίστη είναι "παράλογη", πίστη είχε και ο Λεωνίδας όταν έπεσε "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι" στις Θερμοπύλες.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ξέρει ότι πριν επικρατήσει πρέπει να εξολοθρεύσει την Πίστη ολοσχερώς. Είτε στο Θεό, είτε στο Έθνος, είτε στο Ιδεατό. Έχει ξεκινήσει ανοιχτό πόλεμο πρώτα από όλα ενάντια στον Χριστιανισμό, τις άλλες θρησκείες τις θεωρεί εύκολη λεία για μετά. Έτσι προσφάτως στη Βρετανία απολύθηκαν δύο γυναίκες γιατί φόρου σαν σταυρό ! Στο Θεό που πιστεύετε ! Πλήρης κατάργηση της ελευθερίας συνειδήσεως, και η χώρα αυτή ισχυρίζεται ότι έχει δημοκρατία.

Προς υπεράσπιση των δύο γυναικών σπεύδει η Ρωσία για να υπερασπισθεί τα χριστιανικά ιδεώδη και για να προλάβει τυχόν περίεργους "νεωτερισμούς" και στην δική της επικράτεια, οι ΜΚΟ έχουν πολλά ποδάρια.

Η ρωσική ορθόδοξη εκκλησία θα καταθέσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά της απαγόρευσης να φορούν οι εργαζόμενοι σταυρουδάκια, που αποφασίστηκε πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ρώσοι ιερείς και νομικοί θα καταθέσουν υπέρ των δύο Βρετανίδων που απολύθηκαν πρόσφατα από την εργασία τους διότι φορούσαν σταυρουδάκια και αρνήθηκαν να τα αφαιρέσουν, παρά τις συστάσεις που τους έγιναν!

Οι Έιντα και Τσάπλιν προσέφυγαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου (ΕΔΑΔ), θεωρώντας πως στην περίπτωσή τους παραβιάστηκε η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης. Προηγουμένως οι δύο γυναίκες επιχείρησαν να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους στα βρετανικά δικαστήρια. Οι βρετανικές αρχές όμως ενέκριναν σχέδιο νόμου που επιτρέπει στους εργοδότες να απολύουν εργαζόμενους που δεν κρύβουν πως είναι Χριστιανοί. Και αυτό το ονομάζουνε δημοκρατικό καθεστώς ;

«Μερικές φορές μοιάζει λες και οι ουδετερόθρησκες αρχές της Ευρώπης προσπαθούν να εξαλείψουν εντελώς τον Χριστιανισμό από την Ευρώπη. Η ρωσική ορθόδοξη εκκλησία δεν μπορεί απλά να παρατηρεί κάτι τέτοιο αδιαμαρτύρητα». Η απόφαση του ΕΔΑΔ θα ισχύει για όλα τα κράτη-μέλη του COE, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Λευκορωσίας και της Μολδαβίας, κρατών δηλαδή όπου η ορθοδοξία είναι η επικρατούσα θρησκεία», συνέχισε ο εκπρόσωπος. Καταλαβαίνετε το διακύβευμα ; Και όλα πραγματοποιούνται αθόρυβα χωρίς να "ανοίγει μύτη".

«Πλην όμως οι ορθόδοξοι Χριστιανοί παραδοσιακά φοράνε σταυρουδάκια. Αν η απόφαση του ΕΔΑΔ δεν δικαιώσει αυτές τις δύο γυναίκες, θα δημιουργηθεί κατά την γνώμη μου ένα πολύ επικίνδυνο προηγούμενο. Μπορεί να έχουμε εδώ την απαρχή ενός πανευρωπαϊκού διωγμού κατά της Χριστιανοσύνης, κάτι πρωτάκουστου στην ευρωπαϊκή ιστορία!».
Η ερώτησή μας είναι προς το ελληνικό κράτος, η Ρωσία παρεμβαίνει και ορθώς πράττει, εμείς εδώ τι κάνουμε ; Θα υποστηρίξουμε τις δύο Καθολικές Βρετανίδες ; Ή θα ξυπνήσουμε μια μέρα και θα μας απαγορεύουν να κάνουμε το σταυρό μας όπως στα πρώην (μήπως είναι νυν τελικά;) κομμουνιστικά καθεστώτα ; Ο καθείς έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει, θα το έχει όμως στο μέλλον αυτό το δικαίωμα με αυτού του είδους τις πολιτικές ;

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ νεα ταξη των πραγματων θελει λαους (προοδευτικους ) που να πηστευουν οπου θελει αυτη ! χρονια μας λενε αλωστε οτι η θρησκειες ειναι το οπιο των λαων με την προσμονη καποτε να το πηστεψουμε , θα μας προτημουσαν λοιπον "αθεους" αυτο θα τους βολεβε πολυ ! ετσι λοιπον θελουν να φτιαξουν την "πανθρησκεια " χωρις την δικια μας επιλογη ,τα ιδεωδη μας !την ελπιδα μας ! την ομοψυχια μας !τα θελω μας ! την ανθρωπια μας! την ιστορια μας. ! και βεβαια παντα για το "καλο "μας ! και μετα απο αυτο θα επιλεξουν παλι για το " καλο " μας !ενα κυβερνητη του πλανητη ! το ποιος θα ειναι αυτος ? αυτη κρυβοντε πισω απο το δακτυλο τους , και μας λενε , οτι αυτα ειναι χαζα , κ.λ.π -κ.λπ .εναν κυβερνητη ,και θρησκευτικο ,και πολητικο .που θα αντηπρωσοπευη, ποιον αραγε ??? θα εχει ΣΤΑΥΡΩΘΗ !!! για μας ? θα μηλησει για ΑΓΑΠΗ ! για συμπονια στον συναθρωπο μας ? για φιλοτιμο ? για ηθηκη ? για πηστευω ? για λητρωση ? για ελπιδα ? η μηπως αυτα ειναι καπως ξεπερασμενα οπως μας λενε η ψευτοκουλτουριαρηδες του παροντος καιρου!!! που τα ξερουν ολα και δεν ξερουν την τυφλα τους !!!αλωστε τι μας ζητησε ο "ΚΥΡΙΟΣ "! αγαπατε αλληλους !!! ποιο λοιπον ειναι το καλο μας ! και γιατι τους καιει τοσο πολυ η ελευθερια στο να πηστευουμε οπου εμεις θελουμε ???και γιατι τους καιει τοσο πολυ ο ΧΡΙΣΤΟΣ ??? που με το που βλεπουνε σταυρο γινοντε μενομενη ταυρη ??? και εφοσον λενε οτι η θρησκειες ειναι το οπιο των λαων αρα δεν υπαρχη λογος να το κανουν η μηπως οχι ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.