ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ειρωνικά tweets για Ελλάδα...«Δεν βγάζετε τα κλεμμένα μάρμαρα καμιά βόλτα μπας και δείξετε καθόλου πολιτισμό;»

 

Η είσοδος της ελληνικής αποστολής στο Ολυμπιακό Στάδιο για την τελετή έναρξης των Αγώνων του Λονδίνου προκάλεσε αρκετά ειρωνικά και κακεντρεχή σχόλια στο Twitter. Οι «συνδέσεις» με την οικονομική κατάσταση της χώρας ήταν αναπόφευκτες.

«Η Ελλάδα οδηγεί όλα τα έθνη. Προφανώς με σειρά χρέους», ανέφερε ένας χρήστης. «Αλήθεια, έχουν λεφτά οι Έλληνες για να αγοράσουν τόσο μεγάλη σημαία;», ήταν ένα ακόμη καυστικό σχόλιο, όπως και το ακόλουθο: «Η ελληνική αποστολή βγήκε πρώτη γιατί δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν θέση πάρκινγκ για πολλές ώρες».

«Η ελληνική κυβέρνηση θα πουλήσει όσα μετάλλια κατακτήσουν οι αθλητές της χώρας και θα βάλει τα χρήματα στον κρατικό προϋπολογισμό», πρόσθεσε ένας ακόμη χρήστης, ενώ κάποιος σχολιάζοντας ένα χάλκινο δοχείο που έφερε ένας νεαρός Άγγλος που συνόδευε την ελληνική αποστολή τόνισε πως «… εκεί μέσα μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας για την Ελλάδα».

Πάντως δεν έλειψαν και τα ελληνικά σχόλια για την τελετή έναρξης. «Δεν βγάζετε τα κλεμμένα μάρμαρα καμιά βόλτα μπας και δείξετε καθόλου πολιτισμό;», ήταν ένα από τα πιο σαρκαστικά για τους διοργανωτές.

sport-fm

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. ΒΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΟΥΖΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΠΙΣΤΕΨΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΛΓΙΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΕΙΣΤΕ.ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΙ.ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΚΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΣΠΟ ΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΨΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΑΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΝΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.