ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Tragic: Θα αποχωρήσει ο Α.Τσίπρας στην ομιλία του Ν.Μιχαλολιάκου στις προγραμματικές!


«Θερμό» επεισόδιο αναμένεται να εκτυλιχτεί στην Βουλή όταν ανέβει στο βήμα για να τοποθετηθεί επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος....

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, τη στιγμή που ο κ. Μιχαλολιάκος θα ανέβει στο βήμα για την ομιλία του, θα αποχωρήσει από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Μάλιστα η απόφαση αυτή πάρθηκε κατά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, παρόντος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ,ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΠΗΡΕ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜ. ΨΥΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στις επομενες εκλογες τον βλεπω να αποχωρει και απο την ελλαδα............
    στον αγυριστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άμα δεν συναναστραφείς με κουμμουνιστή και σιριζεο
    δεν θα καταλάβεις ποτε ποσο φασίστες και δυνάστες
    είναι η ίδιοι...(έχω πήρα)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ=ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΛΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ.

      Διαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.