ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Tούρκικο δημοσίευμα: «Τους κομάντος των Ιμίων τους σκότωσαν Έλληνες πράκτορες»


Ο Έλληνας δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας ανέφερε ότι κατά την κρίση των Ιμίων του 1996, όπου η Τουρκία και η Ελλάδα ήρθαν στο χείλος του πολέμου, οι 12Τούρκοι καταδρομείς που ύψωσαν την τουρκική σημαία στα Ίμια, όλοι σκοτώθηκαν από Έλληνες πράκτορες, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα και
συνεχίζει:

Τα ‘φουσκωμένα’ αυτά γεγονότα και οι θεωρίες συνωμοσίας δημοσιεύονται στην εφημερίδα Τα Νέα, και στις τηλεοράσεις Mega και ΝΕΤ,αναφερόμενα στον Κώστα Χαρδαβέλλα που ‘άνοιξε το αρχείο Ίμια’ μετά από ‘16χρονη έρευνά του’.

Ο Χαρδαβέλλας υποστηρίζει πράγματα εκπληκτικά που λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από τον ελληνικό Τύπο αλλά και από ιστοσελίδες ότι οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες εκτέλεσαν τους 12 Τούρκους κομάντος σε μια επιχείρηση που κράτησε ‘αρκετά χρόνια’.

Ατύχημα ή δολιοφθορά;
Σύμφωνα με τους ελληνικούς ισχυρισμούς οι καταδρομείς έδρασαν στα Ίμια, από τη ναυτική βάση του Aksaz, της Σμύρνης. Η δράση τους έκανε τότε τον Έλληνα αρχηγό του Γενικό Επιτελείου να παραιτηθεί αφού έγινε στόχος των Ελλήνων παραγόντων.
17 ημέρες μετά την επέμβαση της 16ηςΦεβρουαρίου 1996 στα Ίμια, κατά τη διάρκεια μιας στρατιωτικής άσκησης 9 από τους12 καταδρομείς που ύψωσαν την τουρκική σημαία στα Ίμια σκοτώθηκαν κατά την πτώση ενός ελικοπτέρου ‘70A Black Hawk’ στο οποίο επέβαιναν.
Ο ελληνικός Τύπος εκείνη την εποχή είχε γράψει ότι έγινε δήθεν σαμποτάζ από Έλληνες πράκτορες στο ελικόπτερο που τους μετέφερε. Αρχηγός της ομάδας των καταδρομέων στα Ίμια ήταν ο Ζεκί Σεν.Μετά το περιστατικό με το ελικόπτερο, άλλα δύο μέλη της αποστολής των Ιμίων σκοτώθηκαν, με διαφορά δύο ημερών μεταξύ τους, σε τροχαίο ατύχημα.Οι τοπικές εφημερίδες το απέδωσαν σε κακή σύμπτωση.
Σύμφωνα, όμως,με τον Έλληνα δημοσιογράφο μετά τη δολοφονία των 10 καταδρομέων είχε έρθει η σειρά του Ζεκί Σεν.
«Ο κύκλος έκλεισε»
Συνειδητοποιώντας, το τούρκικο υπουργείο Άμυνας, τον κίνδυνο που διέτρεχε ο Ζεκί Σεν, τον έστειλε μέσω αποστολής του ΟΗΕ στη Γεωργία. Εκεί ο Σεν γνωρίστηκε με μια γυναίκα ονόματι Λεϊλά και άρχισαν να συζούν και όταν επέστρεψε το Μάιο του 2003την έφερε μαζί του στην Τουρκία.

Γυρνώντας μια νύχτα από γιορτή που διοργάνωσε για τα γενέθλια της φίλης του στο ξενοδοχείο Ciragan,μαχαιρώθηκε στη καρδιά στην πλατεία Ταξίμ από τρία άτομα.
Ο Έλληνας δημοσιογράφος αναφέρει ότι κατά τη δολοφονία αυτή ο Έλληνας πράκτορας που τον μαχαίρωσε πήγε σε μια καφετέρια στην πλατεία Ταξίμ και γυρίζοντας σε έναν σερβιτόρο είπε ότι « το έργο ολοκληρώθηκε, ο κύκλος έκλεισε», όπως ισχυρίζεται-γράφει το τούρκικο δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται ανάλογο κείμενο της εφημερίδας‘Βατάν’.
--

3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΠΑ
    ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΜΑΣ!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγα μην εχουμε πρακτορες που κανουν τετοιες δουλειες! τους μονους πρακτορες που εχουμε ειναι λαχειου προπο και λοττο. ποια πιπα εφαγαν ρε φιλε; εγω ξερω οτι μας κατεριψαν με 3 νεκρους και καναμε την παπια. τωρα γιατι καναμε την παπια ενω ειμαστε κοτες ρωτα αλλον. ως γνωριζων περισσοτερα πρεπει να σου πω οτι ο ελληνικος στρατος (δεν αξιζει ουτε την λεξη) ειναι διαλυμενος και μπουρδελο. τους τουρκους τους κρατανε αλλοι, αν τους αμολησουν δεν μας σωνει τιποτα,ξεχαστε τις πατριωτικες μαλακιες, και εμενα μ αρεσουν αλλα η αληθεια ειναι αλλιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α, να προσθεσω κατι ακομη στα προηγουμενα. ποιοι καμαντος σκοτωθηκαν ρε αφελεις παντα και μαλακες ελληνες; ετσι ευκολα λεγονται αυτα απο την τουρκια; γιατι τους ειχατε δωσει προσκληση και εχετε τα στοιχεια τους; ε και βεβαια ο χαρδαλουμπας εκανε ρεπορταζ, τωρα μαλιστα...οι τουρκοι πρακτορες κανουν καλη δουλεια σε αντιθεση με τους αχρηστους ανυπαρκτους δικους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.