Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Tο Πακιστάν απελαύνει 400.000 Αφγανούς... Στην Ελλάδα;


Αλλά όταν η υπόλοιπη Ευρώπη , το Ηνωμένο Βασίλειο ή και οι ΗΠΑ , προσπαθούν να ξεφορτωθούν τα παράνομα Μουσουλμανικά στρατεύματα κατοχής που εισέβαλαν με το έτσι θέλω στις χώρες τους …..
ή τουλάχιστον να ξεχωρίσουν τους ψευτο-αιτούντες άσυλο από εκείνους τους ανθρώπους που πράγματι έχουν την ανάγκη του ασύλου , τότε … όλες οι «συνιστώσες» της νέας τάξης πραγμάτων … από την γιαγιούλα του περισσού μέχρι τον γκαβουλιακα της Συγγρού …. παρέα με την Διεθνή Αμνηστία αλλά πρωτίστως « το μεγάλο αφεντικό …. τα Ηνωμένα Έθνη » ….. κραυγάζουν για ρατσισμό . Πακιστάν: ΑφγανοίΠρόσφυγες θα απελαθούν. Το Πακιστάν ετοιμάζεται να αποστείλει 400.000 Αφγανούς πρόσφυγες στην αντίπερα πλευρά των συνόρων … στο διαλυμένο από τον πόλεμο Αφγανιστάν , σύμφωνα με έκθεση που δημοσίευσε το Γαλλικό Πρακτορείο -Presse.

Το Ισλαμαμπάντ ισχυρίζεται ότι δεν είναι υπεύθυνο ώστε να ανέχεται τους παράνομους μετανάστες , ενώ το Αφγανιστάν ανησυχεί ότι η αδύναμη οικονομία του θα υποφέρει από την επιστροφή των τόσο πολλών προσφύγων. Εκτός από τις προγραμματισμένες άμεσες απελάσεις, το Πακιστάν ενδέχεται εντός του έτους να στείλει πίσω σχεδόν 3 εκατομμύρια πρόσφυγες . Οι Αφγανοί πρόσφυγες στο κέντρο επαναπατρισμού που διαχειρίζεται η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, στο Πακιστάν , περιμένουν να φύγουν για το Αφγανιστάν ,την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012.

Ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) αποκάλεσε την κατάσταση “ως την μεγαλύτερη και πιο παρατεταμένη προσφυγική κρίση στον κόσμο, όπως γράφει τοAFP. ΤΕΛΟΣ Οι μουσουλμάνοι λοιπόν του Πακιστάν λοιπόν …. δεν θέλουν να βοηθήσουν τους άλλους μουσουλμάνους του Αφγανιστάν , αλλά και χώρες της ΕΕ …. πρέπει να δεχθούν αυτά τα άτομα , “όταν υπάρχουν πενήντα επτά – 57 – μουσουλμανικές χώρες” για να τα στείλετε εκεί …. κύριε Ύπατε Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ;

Δεν απομένει τώρα παρά ένα πολυέξοδο τηλεοπτικό ρεπορτάζ της δημοσίας τηλεόρασης από « την προπαγάνδα χωρίς σύνορα » …. και έχουμε άλλο ένα εκατομμύριο κακομοίρηδες , ώστε να μπορέσουμε να επανδρώσουμε τα εργοστάσια …. που προγραμματίζουν να κτίσουν οι Γερμανοί στις ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ, ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ .

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.